6,5 90 tys. ocen
6,5 10 1 89948
5,5 31 krytyków
Pitbull. Ostatni pies
powrót do forum filmu Pitbull. Ostatni pies

Z Dodą jest jak z oglądaniem filmów z aktorami z Azji idzie się przyzwyczaić do sposobu mówienia a i ona nie musi specjalnie grać bo rola idealnie pasuje do niej. Co do Pazury to biedak sam się zaszufladkował, ale nie zapominajmy, że grał też w filmach innych niż komedie. I dal radę. Ten Pitbull ma więcej wspólnego z pierwszym niż z ostatnimi dwoma, które robił Vega. No i to ostatni Pitbull - jak deklarował producent. Jeżeli by się kierować tylko zajawkami i stereotypowym myśleniem o akurat tych dwóch osobach to pudło, film oferuje dużo więcej. Pasikowski dał radę zrobić dobre kino akcji. Pomogli mu Dorociński i reszta ekipy z pierwszego Pitbulla. Na uwagę zasługują też Jacek Król i Paweł Iwanicki. Moja ocena 8/10

Phonk

krotkie pytanie - Czy potrzebuje znac poprzednie filmy Pitbulla, zeby ogladnac film Pasikowskiego ? :)

ocenił(a) film na 8
back2bizkit

To co istotne zostaje powiedziane. Ciężko mi jednak powiedzieć bo widziałem poprzednie. Na pewno warto Pierwszego Pitbulla zobaczyć w formie serialu dla bohaterów, którzy wracają do akcji i mozna ich bardziej poznać i ew. Pitbull nowe porządki, na Niebezpieczne kobiety szkoda czasu.