PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=795063}
6,5 90 tys. ocen
6,5 10 1 89570
5,5 39 krytyków
Pitbull. Ostatni pies
powrót do forum filmu Pitbull. Ostatni pies

Nie mogę pozbyć się z głowy tej sceny... Co trzeba mieć we łbie, żeby coś takiego zrobić drugiemu człowiekowi?! A co dopiero mężczyzna kobiecie? Do kiedy by oni to robili gdyby nikt im nie przeszkodził. I po co? Do burdelu chodzi się chyba w innym celu...

ocenił(a) film na 9
cxap

Świetna scena była kiedy Despero mówi idziemny na solo nas dwóch was pięciu

Koneser_Kielce

Bo to Gentlemen był :D

ocenił(a) film na 8
cxap

Cała ta scena była mistrzowska, wydaje mi się że w domu publicznym nie takie rzeczy robią za 4800, ale pewny nie jestem bo tam nie chodzę :D.
Kto myślał po zwiastunie gdy Doda mówiła o babci, to chodziło o Lindę? Tak ja też się nabrałem i dopiero wczoraj zrozumiałem o kogo chodzi :P.

MBIITF

Może i robią różne rzeczy za 4800, ale chyba to jest transakcja wiązana - ty mi/ja tobie to i to a ty mi za to tyle i tyle. Tu kobieta zgodziła się na coś zupełnie innego. A po co oni jej to zrobili to co zrobili, to kompletnie nie rozumiem. Co to za przyjemność odwalić coś takiego? Po prostu nie wiem. Dobre było zdanie z pukawkami :) Samce alfa & gangsterzy od siedmiu boleści.

ocenił(a) film na 9
cxap

w tej scenie ukazani są psychopaci. a być może psycholi było dwóch czy jeden a reszta się dostosowała, żeby się nie wyróżniać. Też mnie ta scena zdenerwowała aczkolwiek jej końcówka to był jakiś mały promyk.

ocenił(a) film na 9
pikuh

Takie sceny są znakomite kiedy faceci którzy podnąszą rękę na kobietę dostają wpier*ol.