6,5 90 tys. ocen
6,5 10 1 89948
5,5 31 krytyków
Pitbull. Ostatni pies
powrót do forum filmu Pitbull. Ostatni pies

Zwiastun

ocenił(a) film na 9

O to długo oczekiwany zwiastun pitbulla
https://youtu.be/i8p0LIwzzRc

ocenił(a) film na 8
Szpukowyduch2

Noo i można zrobić zwiastun bez kur.w i chu.jów w co drugim zdaniu? Vega, ucz się...

ocenił(a) film na 9
Szpukowyduch2

Znowu dźwięk ssie...

Slavic

Uszy ci ssą.

Szpukowyduch2

Nie rozumiem co mówią w niektórych scenach, czyli udźwiękowanie leży. Poza tym, czy oni naprawdę zaspoilerowali śmierć Pazury?

Eden

Doda zrobiła to już kilka miesięcy temu w jednym z wywiadów.

ocenił(a) film na 7
Eden

Ja nie zrozumiałem tylko jednego momentu na końcu . Jest o niebo lepiej niż u Vegi tam w trailerze w " Kobiety mafii " niezrozumiałych było 70% dialogów a tu jest jakieś 1 %?

Eden

To widocznie masz problemy z uszami. Wymień mi chociaż jedną kwestię której nie zrozumiałeś to od razu ci napiszę co mówili.

Szpukowyduch2

Mieszane uczucia. Obawiam się, że Doda położy ten film. Beznadziejnie wygląda w trailerze. Mam nadzieję, że ta ostatnia część będzie lepsza od dwóch poprzednich. Na pobicie pierwszej części Vegi nie ma szans.

golleador

A moim zdaniem Doda w zwiastunie wypadła chyba najlepiej tylko jeden tekst sztucznością mi zajechał

marekwyszosiat

Nie wiem jak u Ciebie, ale ja jak usłyszałem ,,Zamknij ryj!" krzyczane przez Dodę to wyłączyłem zwiastun.

ocenił(a) film na 5
Szpukowyduch2

Nie zapowiada sie na jakas nowa jakosc w polskiej sensacji, ale tez nic nie dorowna "Psom". Tak przynajmniej mysle. Pasikowski ostatnia swietna sensacje zrobil wlasnie...25 lat temu. "Strong" byl dobry, a moze i bardzo dobry na polskie warunki, a reszta z lat 90. czy Reich to po prostu przecietniaki.
Co do zwiastuna - Doda jaka jest, kazdy widzi. Jej aparycja i styl to jednak idealna kobieta mafii. Przy czym pytanie ile bedzie w niej "aktorki", a ile medialnej siebie to sie dopiero okaze.
Nie ma w tym zwiastunie czegos takiego co sprawi, ze na pewno pojde na to do kina. Dobrze, ze wraca czesc starej gwardii to moze chociaz dla paru lubianych aktorow? Pozdrawiam:)

Szpukowyduch2

Zapowiada się lepiej niż dwie poprzednie części, ale to było do przewidzenia. Po zwiastunie jestem na tak, ale bez podniety i zachwytu. Doda w niektórych scenach strasznie sztuczna, ale w momentach gdzie jest zdenerwowana, wypada nawet, nawet. Zobaczymy jak będzie w całości.
Bardziej zastanawia mnie to czy postać grana przez przyjaciela księdza Danielaka będzie kontynuowana czy ten aktor wcieli się w całkiem nową postać. Kawiorska miała małą rolę w trzecim sezonie, a tutaj pewnie będzie grać kogoś innego. Poza tym Sławomir Sulej, który widoczny jest na fotosach z planu też grał w jednym z odcinków serialu, więc raczej nie ma co oczekiwać kontynuacji. Dla mnie to spory zgrzyt, że aktorzy pojawiający się w serialu w tym filmie będą grać kogoś innego. Na wysokim poziomie takie sytuacje nie powinny mieć miejsca. Rozumiem, że reżyser może lubić wspomnianych aktorów, ale mi taki ruch się nie podoba. Oby jak najmniej tego typu zgrzytów. Czekam, ale nie napalam się na nic wielkiego.

użytkownik usunięty
Szpukowyduch2

Pewnie będzie tak jak myślałem wcześniej bohater grany przez Pazurę będzie rządził,jego brat będzie asystentem a żona bardziej dodatkiem,potem on zginie i żona przejmie władzę a brat męża będzie jej pomagał,więc naprawdę spora rola dla Dody myślę że wyjaśnią sprawę Metyla skoro Despero wydaje się zdziwiony jego widokiem.

Powinni wyjaśnić, ale czy to zrobią? Mimo wszystko mam pewne obawy.

użytkownik usunięty
PanKracjusz

obawy są słuszne,ale jakaś szansa jest choć może być tak że skończy się na samym "kopę lat" Metyl brachu jak cię dawno nie widziałem"itd.

Nie chciałbym, by tak było, bo zepsułoby mi to wrażenie i ciąg fabularny. Pewnie nie tylko mi.
W trailerze jest przyjaciel księdza Danielaka, który w serialu grał ministra MSWiA, więc jeśli on dalej będzie wcielał się w postać sprzed lat, a wszystko na to wskazuje to tematu Metyla nie powinni potraktować po łebkach, ale mimo wszystko jest ta niepewność.

użytkownik usunięty
PanKracjusz

Kawiorska też grała jakąś postać tylko nie mogę sobie przypomnieć jaką.Zastanawia mnie też czy jakiś znany aktor będzie grał kogoś z Wołomina czy tylko Pruszków będzie pokazany.

Kawiroska grała żonę tego nowego naczelnika w trzecim sezonie, ale z tego co kojarzę to grała tylko w jednym odcinku, gdzie wpada do ich domu policja i go aresztuje.

użytkownik usunięty
PanKracjusz

w sumie jak teraz jeszcze raz puściłem zwiastun to Doda całkiem dobrze w nim wypada,nawet pomyliłem kobiety myślałem że to ona uprawia sex z Banasiukiem a to Kawiorska była.

Tak, to Kawiorska. Szybko ta scena się urywa i myślałem za pierwszym razem, że to Nielat ją ładuje. Potem na zwolnieniu wyszło, że Banasiuk.

użytkownik usunięty
PanKracjusz

no to ja pomyliłem kobietę a ty faceta:).Już wcześniej jak były zdjęcia z pogrzebu obstawiałem że to pogrzeb bohatera granego przez Pazurę no i na to wychodzi.Soczek się pojawi,ale pewnie przez moment,a Kuna będzie grać jego żonę.

użytkownik usunięty
PanKracjusz

Pewnie jeszcze wymyślą że się Despero rozwiódł.

Prawdopodobnie. W scenie, gdy jedzie autem z Dodą lekko ruszony jest ten motyw przez jej pytania, jego odpowiedzi, a tym bardziej mimika mówi wszystko, więc coś powinno być ruszone w tym kierunku, ale zobaczymy. Jakieś domysły już można snuć na podstawie tego co widzieliśmy w dniu dzisiejszym.

użytkownik usunięty
PanKracjusz

choć teoretycznie skoro udaje kogoś kim nie jest,jest podwójnym agentem to mógł nakłamać w kwestii "statusu związku",w końcu skoro jej bohaterka ewidentnie była nim zainteresowana,łatwiej byłoby mu się wkupić w jej łaski niż gdyby powiedział mam żonę którą kocham,ale Rosati nie będzie w filmie,więc wersja że im się nie udało jest bardziej realna.

Tym bardziej że to wyjątkowo niebezpieczna misja,a film jest ostatnim w serii i spokojnie mogą zakończyć to śmiercią Despero.

W zasadzie masz rację. Mógł kłamać, by za dużo nie powiedzieć o swoim życiu prywatnym. Ma to sens i jest jak najbardziej realne. Co do śmierci któregoś z głównych bohaterów jest to w sumie pewniak. Mam dziwne przeczucie, że Metyl zostanie skasowany.

użytkownik usunięty
PanKracjusz

choć tak naprawdę ciężko powiedzieć co w sytuacji gdyby bohaterka jasno dała mu do zrozumienia że jako jej facet miałby większy wpływ na jej sprawy,bo jednak zgoda to zbyt duże poświęcenie zwłaszcza gdyby jednak w małżeństwie mu się układało,a poza tym mógłby stracić nad tym kontrolę czy zwyczajnie za dużo sypiać z tą złą.

Poza tym gdyby chciał powiedzieć że ma żonę właśnie nawet żeby uniknąć dylematu czy romansować z szefową to ona mogłaby chcieć to sprawdzić i wtedy już pewnie musiałby wynająć jakąś figurantkę,bo przez prawdziwą żonę łatwiej byłoby go zdemaskować a dwa ryzykować życiem ukochanej osoby.

Tak,śmierć Metyla byłaby taka najbardziej oczywista Metyl jest najstarszy,miał masę problemów taka bohaterska śmierć i to np ratując Despero to musiałoby zmazać jego grzeszki.

No i pewnie i tak już jedną nogą jest na emeryturze jak Beniu więc trochę historia by się powtórzyła tamten też dostał zawału na akcji tuż przed zakończeniem służby,a na zwiastunie Metyl jest jakby przerażony perspektywą strzelaniny,jakby czuł że może zginąć.

Dokładnie. Widać, że ma obawy, a taka śmierć mogłaby pokazać, że jednak się wyprostował. Zobaczymy jak będzie.

użytkownik usunięty
PanKracjusz

wyprostować to i tak raczej,skoro będzie jednym z najważniejszych członków zespołu Dziędziel pewnie szefem,Barszczu może jakimś zastępcą.Ale taki ginący bohater to zawsze jest szczególnie zapamiętany,no i o zmarłych źle się nie mówi,dobrze albo wcale.

użytkownik usunięty
PanKracjusz

no i jeszcze ciekawi mnie czy bohaterka grana przez Dodę będzie maczać palce w zabójstwie swojego męża,raczej nie wygląda na zbyt zakochaną w mężu,ani potem zbyt przybitą jego śmiercią i jeszcze te gadki do niego że chciałaby wszystko mieć dla siebie a nie że razem.

Moim zdaniem nie. W tej scenie po pogrzebie jest zdenerwowana, że mąż poszedł do piachu, więc raczej konkurencja go skasowała. A może brat coś kręcił na boku i to jego wina?

użytkownik usunięty
PanKracjusz

tak,ten brat od początku wydawał mi się podejrzany tzn sporo przed pojawianiem się zwiastuna,może masz rację była przejęta a ta gadka że chciałaby mieć wszystko dla siebie to takie małżeńskie przekomarzania.