Jeżeli w obsadzie się tacy idioci jak ten kryminał Szpilka, Pazura który od dziesięciu lat gra w samych gównach albo wciska gary starym babom bo aktorsko się skończył czy Rabczewska która nadaje się pod latarnię a nie do grania w czymkolwiek to szkoda nawet kasy na bilet… Wyłowili wprawdzie kilka nazwisk z pierwszego Pitbulla ale reszta to miernota… Brakuje jeszcze tylko tego tępego mięśniaka „Stracha” i cyrk miernot w komplecie…
Tak, tak, i po tym wydarzeniu nieco przytył. Wiadomo, więzienie - brak ruchu, brak walk bokserskich i kibolskich - tak wpływa na człowieka. Więzień zaczyna grubnąć. Ale ,,mądry" Szpilka pomyślał: ,,a niech to, zapłodnili mnie, jestem w ciąży". Po wyjściu z więzienia pomyślał: ,,zrobię to samo Zimnochowi".
Koniec części pierwszej.
Teraz część druga. Zimnoch przestał boksować, bo został bramkarzem.
http://www.fakt.pl/sport/sporty-walki/krzysztof-zimnoch-ktory-zaslynal-bojka-ze- szpilka-znow-atakuje/z188q3g
Wiadomo, ochroniarstwo - brak ruchu, brak walk bokserskich - tak wpływa na człowieka. Bramkarz zaczyna grubnąć. Ale ,,mądry" Szpilka pomyślał: ,,a niech to, zapłodniłem go, jest w ciąży".
A dziennikarz GW pyta go: ,,jak to jest, gdy się ma dziecko ze swoim wrogiem?????".
Szpilka ma jedynie epizod kilkunastosekundowy a z kolei po zwiastunie widać, że I Pazura i Doda zagrali bardzo dobrze.
Szpilka ma jedynie epizod kilkunastosekundowy a z kolei po zwiastunie widać, że I Pazura i Doda zagrali bardzo dobrze. A właśnie bardzo szkoda, że nie ma Stracha bo w poprzednich Pitbullach jego teksty zamiatały i miał najlepszą rolę.