Nie jest to typowa sieczka o wampirach. Nie jest to cukierkowy filmik jakimi pieści nas Hollywood.
Film ma świetny, brudny, postapokaliptyczny klimat, ciekawą historię i niezłe przesłanie dotyczące ludzkiej kondycji,
Szkoda ze wczesniej nie widzialam Twojej wiadomosci. Wylanczam swiatlo, czekam na jakis film, moze dramat a tu mi wyskakauje jakis potwor i zjada niemowlaka ... Rany w zyciu sie tak nei wystraszylam. Ja uwielbiam wampiry ale te cukierkowe :) Nie wiem czy dam rade obejrzec ten film, z wylaczonym dzwiekiem moze dam rade !
Przeslania nie zalapalam bo z wylaczonym glosem bylo mi trudno. Od czasu do czasu musialam zamykac oczy :) jak wychodzil wampir- brzydulek:) To zdradz mi o co chodzilo w tym filmie, prosze:)Bo tam bylo cos wiecej niz wampiry, prawda?
"świetny, brudny, postapokaliptyczny klimat, ciekawą historię i niezłe przesłanie dotyczące ludzkiej kondycji" to ma "Droga".
Niestety zawiodłem się strasznie, mimo że lubię takie klimaty.
Głupota bohaterów poraża, niezły klimat co jakiś czas psuje debilna scena, jak ta w miasteczku o nazwie Nadzieja.
Niestety tylko 3/10