Czy będzie to bieganina przerażonych ignorantów otoczonych przez słabo wygenerowane pseudo-owady, czy też coś bardziej oryginalnego - tego dowiemy się już dziś o 20. Zapraszamy wszystkich entuzjastów entomologii kłująco-żądlącej! :)
Zamieniłyby się w polędwice :D
Zauważyłem sprytny manewr animowania os w większej ilości jako latające owale xD
gasnica ich pokona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oł noł... ida se rurką!!!!
w sumie sie im nie ziwie, gdyby ktos na mnie chcial robic eksperymenty.... tez bym sie msciła!!!
Hapibo: zemsta zmutowanego zabójczego Hapiba :D
http://www.filmweb.pl/film/Jack+Frost+2%3A+Zemsta+zmutowanego+zab%C3%B3jczego+ba %C5%82wana-2000-151391
Samochód pogromcy robali zregenerował się w międzyczasie.
Ależ misterny plan unicestwienia burgerożernych bestii.
po raz kolejny pomysły Kanadyjczyków mnie zaskakują, dzięki za ten fanklub od kilku miesięcy uwielbiam poniedziałki :)
Zacząłem właśnie urlop i idę w miasto, ale rzeki na Alasce mogące spowodować globalną katastrofę brzmią bardzo kusząco.
Panie i panowie byliśmy świadkami historycznego precedensu. Murzyn przeżył cały film. Miejmy nadzieję, że to udowodni innym czarnoskórym bohaterom, że oni też mogą przetrwać.
a teraz daje mocna 4, jestem w szoku za ta zapalczywosc :):):) i pozeranie oczu :)