Czy będzie to bieganina przerażonych ignorantów otoczonych przez słabo wygenerowane pseudo-owady, czy też coś bardziej oryginalnego - tego dowiemy się już dziś o 20. Zapraszamy wszystkich entuzjastów entomologii kłująco-żądlącej! :)
zgadując rozwój sytuacji....ja już ten film widziałam ale sporo temu więc nie pamiętam....jak myślicie ??sos do czegoś się przyda?? :D
Witam wszystkich, z lekki opóźnieniem, bo mi się strona nie ładowała :)
Z pierwszych wrażeń - nie ufaj ekipie z Działu Konserwacji Powierzchni Płaskich
tak, bo to zdradliwe kreatury... wszystko zawsze dzieje sie przez nich i przez ich "sloniowatosc w skladzie porcelany" :D
ja to nie wiem, kto ich zatrudnia ???? jakby kierownik HaeRu widział te filmy, to by lepiej dobierał pracowników
moim zdaniem to najlepszy efekt specjalny tego filmu ! no może oprócz odgłosów wydawanych przez osy
nie tylko... jeszcze wkurzone pajaki, zirytowane mega kobry, przerosniete jaszczurki... aha, i od rekinow bardziej upierdliwe sa jeszcze dwuglowe rekiny ;))
Nie ruszaj czerwonej butelki, jest tam straszna, ale niesprawdzona trucizna.
DLA PEWNOŚCI POWĄCHAJ ZAWARTOŚĆ.
o ile zaklad, ze ta wyedukowana kobitka to bedzie laska glownego winowajcy? ;) szykuje sie love story z akompaniamentem sugestywnego bzyczenia os, ktorym dostalo sie za duzo testosteronu :D
Naukowiec chyba nie oglądał z nami filmów z Pulsu, że dopiero teraz odkrył mutację
Scena z hamburgerem najlepsza. Reżyser nawet potrafi przyzwoicie prowadzić aktorów.
Skoro w tym mieście burmistrz tak ostro pakuje to znaczy że w budżecie... Nie ma lipy... (Yeaaaaaah!)
Veldoraptor- jesteś skarbnicą wiedzy o dobrych sci-fi pulskowych horrorach :D Dodałem Cię do znajomych, przyjmij proszę ;)