Mam pytanie nie przepadam za Horrorami ale jeden obejżeć to raczej .. mam pytanie do oglądających już film czy jest on straszny i czy można w nocy zasnąć np gdybym oglądał go w dzień to by było inczej niż jak wieczorem czy bez różnicy??? i jakie są efekty bardzo trzymający w napięciu film czy nie tak bardzo??? proszę o odpowiedź na e-maila adrian_adiskuter@poczta.onet.pl
hehehhe spac nie bedziesz mogl przez 7 dni.
A tak serio to nie sadzilam ze sa jeszcze ludzie ktorzy nie moga spac po horrorach ;p biorac pod uwage to ze ostatnio horrory nie sa prawdziwymi horrorami ^^ ale ten mi sie podobal ;]
Raczej nie nalezy do takich po ktorych nie da sie spac, ale uwazam, ze akcja ciekawie sie rozwija i pod koniec moze troche trzyma w napieciu
Dla mnie ten film oscylował miedzy kiepskim a średnio kiepskim :| Chwilami oglądałem go na siłe (mielizny w scenariuszu), ale były też ciekawe motywy np. plaga szarańczy, atak byka czy końcowy zwrot akcji.
Zastanawia minie tylko dlaczego nie wykorzystano talentu AnnaSophia Robb (świetna rola w Bridge to Terabithia) dając jej rolę tylko statystki przewracającej oczami.
jedyny film Triller/Horror który odważyłem się obejżeć to był film 1408 a potem obejżałem go drugi raz hehe.
mlpol - czy ty oglądałeś jakąś inną Plagę? Zapewniam Cię, że nie często spotyka się tak odpowiedzialną i dobrze odegraną rolę, jaką w tym filmie miała AnnaSophia. Gdyby miała rolę statystki, to równie dobrze mogła by zniknąć z ekranu, nie była by nikim ważnym, coś jak przechodzień nr 3 czy kamień nr 5... Nie wiem, czy dobrze zrozumiałeś ten film, ale zagrać anioła, którego wszyscy uważają za szatana, natomiast właśnie ci szatani odgrywają aniołki to naprawdę trudna rola dla AnnySophii, coś jakby grać ogień, który jest wodą... Jej rola wymagała ogromnego talentu, a to 'wywracanie oczami' było jakby sentencją tego filmu, nie wiem czy zauważyłeś, ale jej oczy były w tym filmie ważniejsze niż sama Hilary Swank, ponieważ cały czas zmieniały kolor, by widz nie był do niej do końca przekonany, np. w scenie z szarańczą widać, jak mają odcień zieleni, a w końcówce, kiedy Loren wszystko roz*ierdala były mocno niebieskie, o to właśnie chodzi! Nie wielu młodych aktorów potrafiło by zagrać taką rolę, ba, niejeden dorosły miał by z nią problem, a AnnaSophia poradziła sobie kapitalnie, jak zawsze, wierz mi, wiem co mówię, bo moją pasją jest aktorstwo i pracuję z profesjonalistami i dużo się od nich uczę i mogę śmiało stwierdzić, że to, co pokazała AnnaSophia w Pladze, to jest aktorstwo z wysokiej półki.... Radzę Ci obejrzeć Plagę jeszcze przynajmniej jeden raz i starać się wychwytywać z twarzy AnnySophii każdy wyraz, każdą minę, to bardzo ważne, bo to, co w tym filmie jest najważniejsze, jest ukryte dla oczu na pierwszy rzut oka.
kiedy ja nie oglądałem tego filmu i mam pewne obawy co do tego filnmu spróbuj mnie zrozumieć człowiek gdy nie oglądał nigdy w życiu Horroru to poprostu nie wie co to Horror Film oczywiście przynajmniej moim zdaniem postaram się go obejrzeć nie dwa razy ale jeden to i tak dużo na Horror pozdro.