Większość dała negatywną ocene bo jest to film Vegi, a film w cale nie jest taki zły zwłaszcza jka na polskie warunki. Tyle gadacie na tego rezysera ale faktem jest, że jego filmy są najbardziej oglądane w Polsce. Pod względem realizacji film jest na europejskim poziomie w końcu. Tak czy inaczej filmy Vegi są dobre, może nie doskonałe. Ten film jestciekawy i obejrzałem go do końca. Przynajmniej nie jest to kolejna polska głupia komedia romantyczna..
A od kiedy sukces komercyjny oznacza, że film jest dobry? Jest to wyznacznik popularności, ale w żadnym razie poziomu filmu. Teledyski są o wiele lepiej realizowane. No i oczywiście nie mogło zabraknąć pseudo argumentu na obronę odnoszącego się do tego, że nie jest to komedyjka romantyczna.
Ja to rozumiem, ale to, że kiepski film nie jest komedią romantyczną nie powoduje od razu, że jego wartość wzrasta, gdy poziom całości jest słabiutki.
no błaaaaagam
nie jest taki zły?
nie chcę tu wzucać spojlerów, więc hasłowo - scena z koniem i główną postacią
drewniana opowieść w szpitalu
przewidywalność od pierwszej sceny, w której pojawia się główny złoczyńca
prokurator i media
...
no ok nie mowie ze jest to rewelacyjne kino ale jak na polskei warunki jest zrealizowane w miare dobrze
Koślawy montaż oraz żałosny dźwięk. Bubel od strony technicznej nazywasz w miarę dobrą realizacją? Przecież to jest "film" z budżetem, więc strona techniczna powinna stać na poziomie, a tutaj leży i kwiczy. Nawet napisów nie dodali.
masz trochę racji
ja też sobie powtarzam, że jak na polskie warunki
tylko taaaaaak mi się nie podobało to drewniane aktorstwo
przecież Kożuchowska była sztuczna w każdej sekundzie swojego występu
no i nie mogę, nie daruję im tych koni
w jednej sekundzie uspokoić rozszalałe zwierzę? samą obecnością? nierealne
ale nie krytykuję tego całkowicie, przecież obejrzałam do końca ;-)
i muszę też przyznać, że historia jest w niektórych wątkach dobrze wymyślona, tylko zabrakło talentu do realizacji
Porównywanie ocen filmów z różnych gatunków nie ma sensu, bo nie jest to w żaden sposób wymierne. Zestawiać ze sobą można, co najwyżej oceny produkcji z tego samego gatunku.