Plan ucieczki

Escape Plan
2013
6,9 82 tys. ocen
6,9 10 1 81609
5,7 17 krytyków
Plan ucieczki
powrót do forum filmu Plan ucieczki

Plan ucieczki" nie jest hitem kina 2013 roku. Jest to po prostu zwykły film akcji ze znanymi twarzami, idealny dla niewybrednego widza. Całość ogląda się całkiem dobrze, ale po seansie pewnie szybko o nim zapomnimy.Przyznam szczerze, że ''Escape Plan '' to bardzo zręczne połączenie klasyki gatunku ze świeższymi więziennymi produkcjami, takimi jak Prison Break. Wbrew początkowym obawom, nie miałam przy oglądaniu choćby jednego momentu zażenowania. Sądzę, że wprost idealnie wykorzystano tu konwencję i warunki głównych aktorów. Oglądanie tej produkcji to naprawdę świetna, niezobowiązująca rozrywka, a już patrzenie na spotkanie dwóch gigantów kina akcji w bardzo dojrzałym wieku to czysta radość. Polecam 7/10

Ayo23

Może dla ciebie to nie jest hit , Dla mnie jest to MEGA HIT i film roku 2013 i na pewno to nie jest film na jeden raz bo do tego filmu będę wracał wiele , wiele , wiele razy .

ocenił(a) film na 7
predator118

Potwierdzam.To jest MEGA HIT tylko niestety oceniając go trzeba się liczyć z "normalnymi" filmami i dlatego dostał ode mnie 7 chociaż myślałem o 6 ale jednak nie.

predator118

No widzę że nasze gusta są bardzo odległe od siebie,jak Ty oceniasz film '' Plan ucieczki'' na 10 to chyba nie widziałeś naprawdę bardzo dobrych filmów.Ja podałam swoje argumenty dlaczego dostał ode mnie 7 a teraz bardzo chętnie wysłucham Twoich argumentów za co tak wysoka ocena :)
Film był ciekawy ale na pewno nie zasługuje on na wyższą ocenę niż 7

Ayo23

Nie no spoko , to jest twoje zdanie i twoja ocena i ja to rozumiem .
Ja w swoim życiu widziałem wiele filmów , uwielbiam filmy o tematyce Fantasy , Sci-fi , filmy akcji , za to nie oglądam Polskich filmów , dla mnie Polskie kino nie istnieje .
Dlaczego dałem filmowi Escape Plan 10 ........ bo jestem fanem Schwarzeneggera i uwielbiam jego filmy . on zawsze był , jest i zawsze będzie dla mnie numerem 1 .

predator118

Ok rozumiem i szanuje Twoje zdanie każdy ma inny gust.Sporo już widziałam filmów o tematyce więziennej i Plan ucieczki trudno mi zaliczyć do najlepszych w tej kategorii,aczkolwiek film był ciekawy,na uwagę zasługuję naprawdę przyzwoite aktorstwo. Jestem pełna uznania nie tylko dla Sylvestra Stallonea i Arnolda Schwarzeneggera, lecz również Jima Caviezela i 50 Centa. Dwaj pierwsi panowie zagrali jak za dawnych lat. Mimo iż dostali do odegranie proste, nieskomplikowane postacie, to obaj włożyli w swoją grę serce, a to powinno być dla widzów najważniejsze. Pozdrawiam

Ayo23

Dzięki , ja również przesyłam pozdrowienia :)

ocenił(a) film na 9
predator118

"bo jestem fanem Schwarzeneggera i uwielbiam jego filmy . on zawsze był , jest i zawsze będzie dla mnie numerem 1 "
mam dokładnie tak samo :)