Plan ucieczki

Escape Plan
2013
6,9 82 tys. ocen
6,9 10 1 81609
5,7 17 krytyków
Plan ucieczki
powrót do forum filmu Plan ucieczki

Film naprawdę godny polecenia. Jako filmoholik wychowany na produkcjach z udziałem 2
(obecnie) starszych Panów, od zawsze chciałem zobaczyć ich razem występujących na ekranie,
nie marząc nawet o konfrontacji, która w tym filmie ma miejsce, coś pięknego, a tekst bijesz jak
wegetarianin - mnie rozwalił :). Polecam!!!

ocenił(a) film na 7
kreatius

Podoba mi się że Stallone robi filmy jak w latach 80-90 nie wydziwia, nie ma wielu scen generowanych komputerowo.
Filmy w jego stylu plus Arnold, najlepsza scena z jego udziałem to izolatka i wrzaski po niemiecku. Coś dla ludzi wychowanych na filmach akcji z dawnych lat. Super rozrywka.

ocenił(a) film na 6
wujaniek

ta scena była na prawdę świetna, tak jakby niemiecki uwolnił go ze wszelkich ograniczeń.

ocenił(a) film na 7
ciosina

dokładnie! wydaje mi się że Arnie po niemiecku grał naturalniej, angielski jakby go ograniczał.

ocenił(a) film na 6
kreatius

Dokładnie. Tekst świetny, ciekawe jak będzie lektor i jak to przetłumaczą. Pewnie niektórym jaroszom się to nie spodoba i będzie ból d*py.

ocenił(a) film na 4
drenz

Ja jestem wegetarianinem (nie jaroszem, to zupełnie co innego) i mnie ten żart się podoba.

ocenił(a) film na 6
GodAs

Hmm, bo ja wiem czy coś innego - i tak i nie... Mieszkałem z weganinem swego czasu i on dawał znak równości jeśli chodzi o pojęcie jarosz i wegetarianin. Obaj przecież nie jedzą mięsa, jedynie co ich ewentualnie różni to motywy - wegetarianin nie je ze względu na ideologię a jarosz bodajże z zaleceń lekarza, choć też i z własnej woli (bo mu na przykład nie smakuje). Chyba, że teraz coś się zmieniło i całkiem odrębnie postrzegani są wegetarianie a jarosze.

kreatius

Stare Wygi a dalej robią swoje i jest to zaje*iste. Ode mnie 8.