Plan ucieczki

Escape Plan
2013
6,9 82 tys. ocen
6,9 10 1 81608
5,7 17 krytyków
Plan ucieczki
powrót do forum filmu Plan ucieczki

Cy może to produkcja "straight to DVD"? Film jest z lipca 2013, a nie pamiętam żeby był jakoś hucznie zapowiadany, co mnie dziwi, w końcu mamy w nim dwóch "extreme movie badasses"

użytkownik usunięty
Hagan

Film był hucznie zapowiadany we wszystkich krajach oprócz Polski, bo nasi mądrzy dystrybutorzy stwierdzili, że w naszym kraju grono fanów Arniego i Sly'a jest zbyt małe i nie wprowadzili go do kin.

Hagan

Monolith spieprzył to wszystko !!!! film był wyświetlany praktycznie wszędzie tylko nie u nas w Polsce .

ocenił(a) film na 8
predator118

Teraz rozumiem. Cóż, pozostaje czekać na DVD.

Hagan

Film w wypożyczalniach ma sie pojawić 27 Lutego a do kupienia na własność ( DVD i Blu-ray ) ma być 20 Marca , można już zamawiać w niektórych internetowych sklepach , ja akurat mam zamówioną wersje Blu-ray pozostaje mi tylko czekać na przesyłkę :)

ocenił(a) film na 8
predator118

a po co do wypożyczalni skoro gomożna obejrzeć online??

MasterSexay

To już zależy od ciebie jaką opcje wybierzesz

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
vontrobian

wszyscy juz wiemy kom jestes ale nie musisz o tym głosno mówic Polska nie jest tolerancyjana w obec takich ludzi jak ty a jak chcesz zobaczyć CIOTE to idź do łazienki o ile wiesz co to za iejsce i popatrz do lustra

Baal

Baal daj sobie spokój z tym użytkownikiem to totalny debil który wypisuje głupoty i ma problemy emocjonalne ,