Plan ucieczki

Escape Plan
2013
6,9 82 tys. ocen
6,9 10 1 81608
5,7 17 krytyków
Plan ucieczki
powrót do forum filmu Plan ucieczki

Dla zabicia czasu

ocenił(a) film na 7

Dla rozrywki w nudne dni.Ciekawy, jednak nie porywający.Dobry pomysł ,który gdyby został lepiej zrealizowany byłby mistrzostwem świata.

ocenił(a) film na 9
efta18

A co bys lepiej zrobił w tym filmie? Co byś zmienił aby ten film był jeszcze lepszy niż już jest. Może mam słabość do tych aktorów ale oglądało mi się ten film świetnie.

ocenił(a) film na 7
terbi_2

Po pierwsze jestem ona :) Po drugie film oglądało mi się świetnie jednak gdy weźmiemy tych dwóch aktorów(wiemy,których),to film wydaje się po prostu typowo rozrywkowy.Ale chyba o to chodziło.Pod tym względem film jest świetny,jednak gdyby sam pomysł zrealizować w inny sposób,bardziej realistyczny,to film byłby mistrzostwem świata.

ocenił(a) film na 9
efta18

A to przepraszam, na telefonie nie zawsze dobrze widać a i oczy już nie te. W tym sensie nad tym myslisz. Mnie się wydaje, że filmy ze Sly'em często miały właśnie mieć taki charakter. Aby się dobrze i przyjemnie oglądało. Jeśli przy tym pewne problemy sie pojawią to są one na tyle nieistotne, że się człowiek doskonale wkręca w ten film. I dlatego dostał taką ocenę od mne a nie inną.

ocenił(a) film na 7
terbi_2

Film oczywiście,że ogląda się świetnie.Myślę tylko,że gdyby został lepiej zrealizowany,a mogłoby tak być,to byłby film niesamowity.Pomysł z tym testerem więzień jest genialny,jednak według mnie filmy z tak popularnymi aktorami jakim jest Sylwester i Arnold nie są moim zdaniem jakieś wysublimowane ,tylko rozrywkowe.Gdyby w tym filmie zagrali aktorzy mniej znani i obraz byłby bardziej realistyczny,to założę się,że byłby hitem kasowym i tych aktorów wyniósłby na wyżyny jak "Igrzyska Śmierci" panią Lawrence.