Dla rozrywki w nudne dni.Ciekawy, jednak nie porywający.Dobry pomysł ,który gdyby został lepiej zrealizowany byłby mistrzostwem świata.
A co bys lepiej zrobił w tym filmie? Co byś zmienił aby ten film był jeszcze lepszy niż już jest. Może mam słabość do tych aktorów ale oglądało mi się ten film świetnie.
Po pierwsze jestem ona :) Po drugie film oglądało mi się świetnie jednak gdy weźmiemy tych dwóch aktorów(wiemy,których),to film wydaje się po prostu typowo rozrywkowy.Ale chyba o to chodziło.Pod tym względem film jest świetny,jednak gdyby sam pomysł zrealizować w inny sposób,bardziej realistyczny,to film byłby mistrzostwem świata.
A to przepraszam, na telefonie nie zawsze dobrze widać a i oczy już nie te. W tym sensie nad tym myslisz. Mnie się wydaje, że filmy ze Sly'em często miały właśnie mieć taki charakter. Aby się dobrze i przyjemnie oglądało. Jeśli przy tym pewne problemy sie pojawią to są one na tyle nieistotne, że się człowiek doskonale wkręca w ten film. I dlatego dostał taką ocenę od mne a nie inną.
Film oczywiście,że ogląda się świetnie.Myślę tylko,że gdyby został lepiej zrealizowany,a mogłoby tak być,to byłby film niesamowity.Pomysł z tym testerem więzień jest genialny,jednak według mnie filmy z tak popularnymi aktorami jakim jest Sylwester i Arnold nie są moim zdaniem jakieś wysublimowane ,tylko rozrywkowe.Gdyby w tym filmie zagrali aktorzy mniej znani i obraz byłby bardziej realistyczny,to założę się,że byłby hitem kasowym i tych aktorów wyniósłby na wyżyny jak "Igrzyska Śmierci" panią Lawrence.