'...starsi panowie starsi panowie starsi panowie dwaj...juz szron na glowie juz nie to zdrowie...' :-)
Pozartowac sobie mozna ale film napewno z ciekawosci zobacze i mam nadzieje ze bedzie lepszy
od LIKWIDATORA...
ehh, żałuje strasznie ,że panowie nie trzasnęli takiego filmu w latach 80 czy 90.
W latach 80-90 Stallone z Arnoldem walczyli miedzy soba w swiecie kina akcji. Niby byli kumplami co udowodnili zakladajac razem z B.WILLISEM siec restauracji 'PLANET HOLLYWOOD' ale caly czas rywalizowali miedzy soba o fotel lidera KROLA KINA AKCJI. To byl jeden z najwiekszych powodow ze nie powstal ich wspolny film. Sam widzisz lata minely oboje sa starzy i jakos jak slawa nie jest juz taka jak kiedys graja sobie razem i w NIEZNISZCZALNYCH1,2,3 a teraz czeka nas ESCAPE PLAN. Kiedys byla miedzy nimi zbyt wielka rywalizacja a teraz na stara lata widocznie zmadrzeli...(tak mi sie przynajmniej wydaje :-) )...
Mi tez specjalnie LIKWIDATOR nie przypadl do gustu i nie bede ukrywal BULLET TO THE HEAD nowy film ze Stallone bardziej mi sie podobal. Aha nie pisz za duzo zlego o LIKWIDATORZE bo zaczniesz byc atakowany przez kolesia z nickiem PREDATOR118 ktory ubostwia wrecz ten film i nie rozumie tych ktorym sie nie podobal... Jesli nie widziales BULLET TO THE HEAD to jak znajdziesz czas zobacz ten film bo czuc w nim naprawde stary dobry klimat lat 80tych. W LIKWIDATORZE czegos zabraklo ale jest to chyba wina scenarzystow i kilku niepasujacych aktorow zatrudnionych do filmu. Czekam teraz na ten ESCAPE PLAN i ciekawe jak im wyszlo te dzielo.
Kazdy ma prawo do swego zdania. Jedni wola LIKWIDATORA inni KULE W LEB. Ciekawi mnie jak Stallone i Arnold razem wypadna w filmie ESCAPE PLAN ktory ma miec w grudniu premiere...
3majmy kciuki aby ich wspolny film sporo zarobil bo niestety i LIKWIDATOR i BULLET TO THE HEAD poniosly finansowe klapy na swiecie a w Polsce ani jeden z tych filmow nie byl grany w kinach...
Z tego co czytałem to Likwidator już się zwrócił i to podwójnie, głównie dzięki premierom w Rosji i Azji oraz sprzedażom B-R. Co do filmu Sylwka to zarobił sporo mniej.
Mnie tam interesi co to wyjdzie z tym filmem o Zoombie z Arnoldem;) "Maggie"
Panie kolego wiesz dobrze co mialem na mysli z tym LIKWIDATOREM... Chodzilo mi o to ze bardzo wielu ludzi czekalo na nowy film Arnolda ktory wrocil do filmu po wielu latach a tutaj zonk i mizerne wyniki finansowe. Liczyli tworcy tego filmu na to ze film zwroci sie kilkakrotnie a tutaj ledwo okolo 2 razy. Jak na film Arnolda to bardzo mizerny wynik finansowy. Co do BULLET TO THE HEAD to nie ma co debatowac poniewaz na BOXOFFICE MOJO podali tylko sume ile zarobil w samych Stanach. Ani ty ani ja nie wiemy ile wsumie zarobil na swiecie BULLET TO THE HEAD
Arnold dopiero się rozkręca, myślę, że każdy jego następny film będzie lepszy niż poprzedni, Arni jest jak wino :)
Patałach filmu nie ogladał a juz komentuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
PATALACH to masz na drugie imie to po1 a po2 nie komentowalem tam filmu wiec czytaj uwaznie...