Plan ucieczki

Escape Plan
2013
6,9 82 tys. ocen
6,9 10 1 81609
5,7 17 krytyków
Plan ucieczki
powrót do forum filmu Plan ucieczki

'...starsi panowie starsi panowie starsi panowie dwaj...juz szron na glowie juz nie to zdrowie...' :-)
Pozartowac sobie mozna ale film napewno z ciekawosci zobacze i mam nadzieje ze bedzie lepszy
od LIKWIDATORA...

ocenił(a) film na 6
punisher822_filmweb

ehh, żałuje strasznie ,że panowie nie trzasnęli takiego filmu w latach 80 czy 90.

ocenił(a) film na 6
TheAmazingPudding

W latach 80-90 Stallone z Arnoldem walczyli miedzy soba w swiecie kina akcji. Niby byli kumplami co udowodnili zakladajac razem z B.WILLISEM siec restauracji 'PLANET HOLLYWOOD' ale caly czas rywalizowali miedzy soba o fotel lidera KROLA KINA AKCJI. To byl jeden z najwiekszych powodow ze nie powstal ich wspolny film. Sam widzisz lata minely oboje sa starzy i jakos jak slawa nie jest juz taka jak kiedys graja sobie razem i w NIEZNISZCZALNYCH1,2,3 a teraz czeka nas ESCAPE PLAN. Kiedys byla miedzy nimi zbyt wielka rywalizacja a teraz na stara lata widocznie zmadrzeli...(tak mi sie przynajmniej wydaje :-) )...

ocenił(a) film na 6
punisher822_filmweb

taa , slyszalem o tym ,a Likwidator jakos szczegolnie nie przypadl mi do gustu.

ocenił(a) film na 6
TheAmazingPudding

Mi tez specjalnie LIKWIDATOR nie przypadl do gustu i nie bede ukrywal BULLET TO THE HEAD nowy film ze Stallone bardziej mi sie podobal. Aha nie pisz za duzo zlego o LIKWIDATORZE bo zaczniesz byc atakowany przez kolesia z nickiem PREDATOR118 ktory ubostwia wrecz ten film i nie rozumie tych ktorym sie nie podobal... Jesli nie widziales BULLET TO THE HEAD to jak znajdziesz czas zobacz ten film bo czuc w nim naprawde stary dobry klimat lat 80tych. W LIKWIDATORZE czegos zabraklo ale jest to chyba wina scenarzystow i kilku niepasujacych aktorow zatrudnionych do filmu. Czekam teraz na ten ESCAPE PLAN i ciekawe jak im wyszlo te dzielo.

ocenił(a) film na 10
punisher822_filmweb

Mi osobiście bardziej spodobał się Likwidator od Kuli w łeb

ocenił(a) film na 6
eragonmark

Kazdy ma prawo do swego zdania. Jedni wola LIKWIDATORA inni KULE W LEB. Ciekawi mnie jak Stallone i Arnold razem wypadna w filmie ESCAPE PLAN ktory ma miec w grudniu premiere...

ocenił(a) film na 10
punisher822_filmweb

Również mnie to interesi;) osobiście trzymam kciuki za tą produkcję;)

ocenił(a) film na 6
eragonmark

3majmy kciuki aby ich wspolny film sporo zarobil bo niestety i LIKWIDATOR i BULLET TO THE HEAD poniosly finansowe klapy na swiecie a w Polsce ani jeden z tych filmow nie byl grany w kinach...

ocenił(a) film na 10
punisher822_filmweb

Z tego co czytałem to Likwidator już się zwrócił i to podwójnie, głównie dzięki premierom w Rosji i Azji oraz sprzedażom B-R. Co do filmu Sylwka to zarobił sporo mniej.
Mnie tam interesi co to wyjdzie z tym filmem o Zoombie z Arnoldem;) "Maggie"

ocenił(a) film na 6
eragonmark

Panie kolego wiesz dobrze co mialem na mysli z tym LIKWIDATOREM... Chodzilo mi o to ze bardzo wielu ludzi czekalo na nowy film Arnolda ktory wrocil do filmu po wielu latach a tutaj zonk i mizerne wyniki finansowe. Liczyli tworcy tego filmu na to ze film zwroci sie kilkakrotnie a tutaj ledwo okolo 2 razy. Jak na film Arnolda to bardzo mizerny wynik finansowy. Co do BULLET TO THE HEAD to nie ma co debatowac poniewaz na BOXOFFICE MOJO podali tylko sume ile zarobil w samych Stanach. Ani ty ani ja nie wiemy ile wsumie zarobil na swiecie BULLET TO THE HEAD

ocenił(a) film na 9
punisher822_filmweb

Arnold dopiero się rozkręca, myślę, że każdy jego następny film będzie lepszy niż poprzedni, Arni jest jak wino :)

ocenił(a) film na 10
punisher822_filmweb

Też racja;) No ale następne na bank będą miały lepsze wyniki:)

punisher822_filmweb

Patałach filmu nie ogladał a juz komentuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ocenił(a) film na 6
lovely16

PATALACH to masz na drugie imie to po1 a po2 nie komentowalem tam filmu wiec czytaj uwaznie...

ocenił(a) film na 10
punisher822_filmweb

Ja tam się jaram zawsze jak Sly lub Arni co dają filmowego :) Likwidator świetne kino i nowy film z Sly Kulą w łeb też świetny oby wiecej takich produkcji :)