Zacytuję "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść ..." teksty między dwoma DZIADKAMI i ich gra woła o pomstę do nieba.
Oni nie muszą schodzić ze sceny bo są nie do zastąpienia , i nie są dziadkami w żadnym tego słowa znaczeniu ............................................... do dziadków to im brakuje .
ja tam zastrzezen do ich gry aktorskiej nie mam bardzo przyjemnie sie ogladalo polecam
z jednym się trochę zgodzę, obu panów ząbek czasu trochę ruszył, ale nie bądźmy złośliwi. Nas tez to dopadnie.
CO do gry, no cóż, moim zdaniem, obaj panowie nie należą do czołówki światowego kina. Powiem szczerze, ze po przeczytaniu obsady, od razu odpuściłam sobie ten film, jako ze nie gustuje w tego typu kinie. Jednak zostałam mile zaskoczona, film wciągnął mnie, z ciekawości obejrzałam do końca. Owszem, trochę śmieszyły mnie niektóre sceny walk, w paru momentach sztuczność sytuacji aż wkurzała, ale ogólnie dobrze mi się oglądało.
Obaj panowie nawet niezłe się spisali, i pomimo jakże podeszłego wieku ;) dali radę.
Film się fajnie ogląda, nie nudzi. Myślę ze zasłużył na troszkę więcej niż dwa punkciki