Wy też zauważyliście , że coraz częściej tych dwóch panów ze sobą współpracuje ? ;]
Nom, w końcu przyjaźnią się ze sobą tyle lat no i z Bruce'm Willis'em oczywiście też. W sumie w tym filmie brakuje tylko jego do kompletu ;-)
Prawda, szkoda, że wcześniej nie wpadli na pomysł współpracy. Ale lepiej późno niż w cale.
Też to zauważyłem. Szkoda tylko że wcześniej tego nie robili wkońcu znają sie kilkadziesiąt lat. Stara gwardia trzyma sie razem. Czekam na Niezniszczalnych 2
Nie chcę dramatyzować, ani wybiegać za daleko w przyszłość, ale wychowałem się na filmach ze Stallonem, Schwarzem, Willisem i innymi...bez nich kino już nigdy nie będzie takie samo...dobrze, że chociaż teraz powstają takie filmy jak The Tomb i Niezniszczalni...
Teraz filmy robią sami czyli placa tez sami sobie a kiedys nikogo nie bylo stac na to zeby zatrudnic kilka gwiazd takiej rangi w jednym filmie no i nikt nie chcial byc czarnym charakterem
ucieszylem sie gdy zobaczylem arniego i slaja w jednym filmie, ale szybko to prysnelo jak zobaczylem w obsadzie cenciaka, on spieprzy ten film.
W zasadzie zgodzie sie z tym, kiedyś Oni pracowali bo chcieli sie nachapać kasy i te gaże ich były kosmiczne! Teraz jak występują w filmach to juz nie dla kasy bo tej mają jak lodu, tylko dla pasji i rozrywki więc koszty filmu są znikomy przynamniej tak sądze?