Plan ucieczki

Escape Plan
2013
6,9 82 tys. ocen
6,9 10 1 81609
5,7 17 krytyków
Plan ucieczki
powrót do forum filmu Plan ucieczki

Summit Entertainment przeniósł datę premiery 2 tygodnie wcześniej bo na 13 września w
dodatku studio Summit Entertainment zmieniło tytuł filmu z "The Tomb " na tytuł " Escape Plan
" ( plan ucieczki )

użytkownik usunięty
predator118

uwielbiam klimaty ucieczek z więzienia a jeszcze bardziej z taką obsadą, mam nadzieje że film będzie trwał te 2h i ma być dużo kombinowania jak w prison break :D

Mam też taką nadzieje :) i mam nadzieję że zakończenie będzie zaskakujące :) Schwarzenegger i Stallone razem to jest coś dla takich filmów warto żyć :)

użytkownik usunięty
predator118

oj warto warto :)

Już nie mogę się doczekać :)

ocenił(a) film na 8
predator118

Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger i Jim Caviezel w jednym filmie. O cholera, jest na co czekać. Szkoda tylko, że aż do zafajdanego stycznia 2014 :|.

ash_williams85

A dlaczego do stycznia 2014 ? z tego co wiem, dystrybucją tego filmu ma być Monolith ( najbardziej zrypany dystrybutor ) z tego co wiem to premiera miała być w Polsce w Październiku ( tak czytałem )

ocenił(a) film na 8
predator118

Ups, mea culpa, mea maxima culpa. Spojrzałem na datę premiery nie tego filmu. Sorry ;)

ash_williams85

Jest ok :) Nic się nie stało , :) :) :)

użytkownik usunięty
predator118

trochę poczekamy :)

No poczekamy , mam tylko nadzieję że dystrybutor znowu nie zawali sprawy.

użytkownik usunięty
predator118

na taki film warto czekać nawet latami :)

:)

ocenił(a) film na 9
predator118

Jak dla mnie to najbardziej oczekiwany film tego roku.

użytkownik usunięty
caleb_83

no zapowiada się świetnie :)

:)

caleb_83

Dla mnie też ten film jest najbardziej oczekiwanym filmem tego roku , dwie legendy kina akcji razem , czekam z niecierpliwością :)

ocenił(a) film na 7
predator118

Równeiż czekam z niecierpliwością. W końcu dziecięce marzenia się spełniają. Te 15-20 lat temu nie mogłem pojąć czemu oni nie chcą choć jednego filmu zrobić razem. W końcu na starość zmądrzeli. lepiej późno niż... później :)

Coyotman

Myślę że będzie supcio film :)

użytkownik usunięty
predator118

ja też tak myślę :)

Trochę mnie martwi że nic nie słychać o tym kiedy będzie w końcu zwiastun tego filmu , i nic nie słychać kiedy film będzie wyświetlany w Polsce ?

użytkownik usunięty
predator118

podobno premiera jest przełożona na 2014

No dzisiaj się dowiedziałem że zwiastun ma się pojawić za 2 tygodnie , mam tylko nadzieję że ten film zobaczę jeszcze w 2013 roku ? bo dystrybutor Monolith naprawdę zaczyna sobie lecieć w kulki .............