PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=804915}
6,3 64 tys. ocen
6,3 10 1 64205
5,0 30 krytyków

Planeta Singli 2
powrót do forum filmu Planeta Singli 2

krótko i bez ceregieli - nie oglądam polskich komedii romantycznych , uważam je za zło konieczne . Ale postanowiłem jednak oberzec jedna z tych dwóch , jakże chwalonych i uznanych serii. Moje proste pytanie co jest lepze ?? 3 czesci "Listów" czy 2 częsci Planety Singli ?? Jak polecacie ??

mordarg

Jeśli jesteś zdecydowany na obejrzenie całej serii to lepiej Planetę Singli, bo w Listach część 3. jest bardzo słaba, a 2. przeciętna. Planeta Singli 1 jest dość dobra, drugiej jeszcze oczywiście nie widziałam (ale podobno słabsza od 1). W Planecie jest mniej patosu i dramy (w stylu rak, śmierć) w porównaniu do Listów. Gdybyś jednak miał obejrzeć tylko 1 film to moim zdaniem Listy do M. (1) > Planeta Singli (1).

mordarg

Moim zdniam zdecydowanie Planeta Singli, przy czym cześć druga jest zdecydowanie lepsza od pierwszej. Listy do M- tylko część pierwsza. Oceniam w kontekście komediowym. Jeśli chodzi o romantyzm, za którym nie przepadam to powiem, że szczęśliwie Planeta Singli 2 jest mało romantyczna za to autentycznie śmieszna.

felis5

Planeta singli. Obie części rewelacyjne,a 2 chyba lepsza niż 1 :) A Listy pierwsza część świetna, a pozostałe takie sobie :)Tak jak piszą przedmówcy