Planeta skarbów

Treasure Planet
2002
7,6 67 tys. ocen
7,6 10 1 67188
7,2 12 krytyków
Planeta skarbów
powrót do forum filmu Planeta skarbów

,,Planeta Skarbów" to najabsolutniej mój ulubiony film Disneya ^___^

Ma w sobie to coś, co ssie, przyciąga, wciąga, wyciąga, przyciaga, dociąga i naciąga na pójście na to do kina ^__^

Bardzo podobała mi się fabuła, miejsce akcji, sposób, w jaki zostało to przekazane widzowi oraz temat (moją ulubioną tematyką jest podróżowanie statkami i piraci ^^)

Co do postaci, to chyba jako jedyna najbardziej lubię Pana Arrowa i pana Scrropa (proszę zauważyć, że pierwszy oficer ma ,,Pan" z DUŻEJ litery, a pan Scrrop, prosty marynarz, z małej :P). No mosz, ich najbardziej lubie, a jeden ukatrupił drugiego ^^"

Nie rozumiem, dlaczego tak wiele recenzji jedzie po ,,Planecie Skarbów". To chyba tak jak z ,,Madagaskarem" - podczas gdy dorośli kręcili z niesmakiem głowami, wszyscy moi kumple i kumpele robili okrzyki zachwytu :)

I ta wspaniała muzyka... T T Jedna piosenka, a tyle emocjii... ^____^

Pozdrowienia i niech kisiel mandarynkowy będzie z Wami ^^

Kazik_chan

mój też ulubiony:) zwłaszcza postać kapitana Nathaniela Flinta;) szkoda że było go w filmie tak mało. muzyka genialna

ocenił(a) film na 10
Kazik_chan

Jestem dziewczyną i mimo, że temat statków i robotów nie powinien mnie
zainteresować w takim stopniu to ten film obejrzałam 19 razy. Moja ulubiona
animacja Disneya.

ocenił(a) film na 9
arianna25

A mnie podobała się postać cyborga ;) Wzruszyłam się,gdy ten żegnał się z Jimem,jak i na sam koniec,gdy "Jimbo" spojrzał w niebo i zobaczył jego postać chmurach....

ocenił(a) film na 9
shika9

naprawdę jedna z lepszych bajek jakie do tej pory widziałem ! :D cudowna ! :)

sunnyrussel

Obok Mulan to ulubiona bajka duetu ja i mój. Pamiętam jak trzy razy chodziliśmy na to do kina, a ja potem jeszcze dodatkowo z klasą. Aż normalnie muszę mu ten film pokazać. :D Czasem sobie wspominaliśmy "różowego glutka" :)