Plotka

Gossip
2000
7,0 17 tys. ocen
7,0 10 1 16849
4,8 5 krytyków
Plotka
powrót do forum filmu Plotka

ocenił(a) film na 7

Koniec do dupy !!! Film oczywiscie jak najbardziej fajny ... muzyka dobra . Ale oczywiscie wszystko ładnie pod koniec sie układa za co obniżamy ocene ...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
kano

Wolałeś żeby uszło mu wszystko na sucho? Mi się końcówka jak najbardziej podobała.

ocenił(a) film na 8
Headey

Moim zdaniem koniec zrobiony pod publikę i trochę zaburza wcześniejszy klimat filmu.

kano

a moim zdaniem końcówka bardzo dobra. A zresztą to jest temat rzeka.. zawsze znajdzie się ktoś komu się końcówka nie podoba - a to happy end jak zawsze, a to smutno bo złe zakończenie, no nie dogodzisz -_-

ocenił(a) film na 7
Moniczkaa

,,To tylko słowa , nikogo nie zranią''......
Coś mnie wkurza w głównych bohaterach

IKnowWhatYouAre

Tylko w głównych bohaterach?
Czy tylko mi nie podobał się ten film?

ocenił(a) film na 8
DonnaMatejone

Nie, mi także się nie podobał... wcześniej. Myślałem, że go nie lubię, ale jak ostatnio leciał ponownie w telewizji znowu się wciągnąłem. Mimo że nawet collage tego studenta mnie irytował. :)

ocenił(a) film na 7
kano

Film dobry, ale przynajmniej jak dla mnie końcówka była oczywista od momentu kiedy Jones jedzie się dowiedzieć o przeszłości Derricka do jego liceum. Zgadzam się z 7/10.

ocenił(a) film na 5
Bestyj

Uważam, że film miał duży potencjał, pomysł z efektem 'plotki' dobry, ale czegoś mi zabrakło. Końcówka dosyć przewidywalna, szczególnie nie przypadł mi do gustu.

ocenił(a) film na 8
purplejudka

dla mnie końcówka rewelacyjna i raczej zaskakująca niż przewidywalna :)
8/10

ocenił(a) film na 7
Joe_Black1

No bo oczywista nie była, ale że zaskakująca od razu?
No nie wiem, nie wiem...
Może po prostu widziałem parę filmów tego typu.
Tak czy siak - lepszej bym nie wymyślił :).