Zapomniałam dodać, że film świetnie ukazuje indyską kulturę:) Pięknie jest to pokazane, wszystkim zainteresowanym zwyczajami i kulturą w Indiach szczególnie polecam:)
Jak sie konczy film? Narazie widziłam jedna płyte i czekam na dalsza czesc.. Konczy sie dobrze? Dobrze,czyli Prem i Poonam beda razem? :) Mam nadzije,że tak, a film jest śliczny :)
Nie powiem Ci bo popsuje Ci przyjemność z oglądania:P Zakończenie jest najważniejsze w całym filmie więc nic nie powiem:P Ale mogę Ci powiedzieć jedynie, że zakończy się milutko hehe:)
Kurcze dzieki za szczere checi ale i tak nie pasuja :) nieszkodzi napewo za jakis czas beda narazie mam po angielsku :) miałaś racje, zakończenie filmu jest najlepsze..Niespodziewałam sie,że tak sie to wszystko skonczy!! Śliczny film :)
Mogłabyś napisać o czym jest ten film?? Wiem, że te 3 - godzinne nie jest łatwo streścić.. ale chciałabym mieć ogólny pogląd.. bardzo proszę :)
"Romantyczny dramat, bedzacy uczuciowa podróża od zareczyn do małżenstwa. Niezwykle sentymentalna, idealistyczna, opowiesc o czystej miłosci pomiedzy dwójka młodych ludzi, których to małżenstwo szczesliwie zaaranżowali rodzice. Zdawac by sie mogło, że takie aranżacje sa nieporozumieniem, ale okazuje sie, że wrecz przeciwnie.
Prem to młody chłopak, który nie jest jeszcze gotowy do małżenstwa. Zgadza się spotkac z Poonam tylko po to, żeby sprawic przyjemnosc ojcu. Wkrótce po tym spotkanu, młodzi odkrywaja, że ich dusze łaczy wiez. Obydwoje delikatni, niesmiali, spokojni. Poonam dorastala w małym miasteczku pod czujnym okiem wujka. Jej rodzice zmarli gdy była mała. Niestety, dziewczyna nigdy nie została zaakceptowana przez ciotke. Ta nie mogła zniesc urody Poonam oraz faktu, że jej własna córka żyje w cieniu.Prem i Poonam zareczaja sie, a ich slub zostaje zaplanowany na za 6 miesiecy. Rozpoczyna sie najbardziej magiczny i romantyczny okres w ich życiu. Gdy zbliża się slub pojawia sie niespodziewany dramat... "
Film jest bardzo ładny :)
o rety... jak tak czytam ten opis, patrzę na ocenę i plakacik.. to poprostu, aż chce mi się go obejrzeć...
Jej... czy macie może ten film?? Nie wiem czy wiecie co to znaczy być na głodzie bollywoodzkim :):), ale ja właśnie taki przechodzę.. i mam wielką potrzebę obejrzenia jakiegoś bolly filmu.. :);)
Naprawdę bardzo chciałabym obejrzeć Vivah.. i jeżeli mógłby mi ktoś pomóc to byłabym niezmiernie wdzięczna...
Jeśli masz jakis inny fajny film to moge sie z Toba poprostu wymienic :) możesz napisac butterfly_dreams@wp.pl :)