Jeden z glupszych horrorów jakie oglądałam. Nie marnujcie na niego czasu.
''Nawet dobrzy są potępieni. Nikt nie trafia do raju. Pożądanie to grzech. Bez wstydu nie ma zbawienia''. Ble ble ble.. Bełkot jak sku#$yn!
Pocieszające jest to, że niby po śmierci można (wg tego dzieła) dalej zaru**ać!
:D
Przepraszam ;)
To się niedługo tu zmieni, w sumie to już się zmienia, bo zostawiam powoli FW i jestem teraz/pełno mnie wszędzie gdzieś indziej. Od marca br. starałem się 'podziękować' filmłebowi za wspaniałe udogodnienia i uprzyjemnianie mi korzystania z niego, teraz chyba od września bywam tu coraz mniej, mało piszę, nic nie dodaję, rzadko zaglądam.
Jak im o to chodziło, to dopięli swego!
Zdaje się, że nie zdążyłem jej odebrać, bo wyświetla mi się tylko jedynka i powiadomienie o privie, ale jak wchodzę... to nic nie ma! :
Niestety. Ale z początku wzbudził moje zainteresowanie. To takie drobne spostrzeżenie - dobrze żarło i totalnie zdechło.
Nie istnieje taki film który by się wszystkim podobał bądź wszystkim nie podobał. Kwestia gustu. Niektórych ostrzegam, a czy obejrzą czy nie to ich sprawa
No to teraz pojechałaś. Dziwny gust swoją drogą. Zobacz ocene jaką ma obecność, a jaką te badziewie i masz odpowiedź.
Obecność to film prosty jak budowa cepa. Zżynka z kilkunastu innych horrorów, a przez pół filmu jakaś baba wydziera gębę, a jakiś facet odmawia "zdrowaś maryjo" W tym filmie mamy oryginalnie wykreowany świat i fabułę.
Ja oglądam horror żeby się bać. Nawet gdy historia jest prosta, a straszna to dobry horror bo potrafił mnie przestraszyć, a do filmu Po Śmierci podchodziłam chyba z 4 razy bo był tak nudny że od razu zasypiałam więc wybacz ale z mojej strony na więcej niż 1 on nie zasługuje.
Wyjaśnij mi jak można oglądać film, aby się bać? To jest dobre dla małych dzieci i dla starych nawiedzonych bab.