Pocałuj mnie

Kyss Mig
2011
6,9 9,9 tys. ocen
6,9 10 1 9917
6,0 2 krytyków
Pocałuj mnie
powrót do forum filmu Pocałuj mnie

Dobrze,że udało się go wprowadzić do dystrybucji,bo to chyba najlepsza branżówka jaka się ukazała stosunkowo niedawno i po prostu b.dobry film ( o meandrach miłości ) - na pewno wart obejrzenia

ocenił(a) film na 8
melania1964

akurat 17 maja mam maturę z bilogii, więc może po maturze w ramach relaksu skoczę do kina :)

Gonaa

Boże, matura-jak to było dawno !:)) Wszystkim maturzystom, w tym i mojej siostrzenicy życzę powodzenia ! A potem marsz do kina:)

ocenił(a) film na 7
melania1964

Prawda, jedna z lepszych branżówek. Chyba sama pójdę do kina, żeby obejrzeć ponownie.

melania1964

właśnie obejrzałam, świetny film

melania1964

No zawiedziona jestem.....faktem, że obejrzałam w domu, a tu serwują w kinie - szok. Wiedząc bym z chęcią poczekała ale chyba wypad do kina i tak się szykuje ;)

ocenił(a) film na 10
melania1964

Moja ulubiona branżówka, W kinach. Wow. Szkoda, że w Opolu nie graja.... :((
Film widziałam już n razy i pewnie jeszcze drugie raz tyle go zobacze :)

melania1964

Zgadzam się film świetny :) mimo, iż już go widziałam z chęcią wybiorę się na to do kina :)

melania1964

Po dwóch latach. Nie ma co, polscy dystrybutorzy mają refleks ;)

melania1964

Nie mogłam doczekać się premiery... To bardzo dobry film. Te kolory, widoki, wystrój wnętrz... to był świetny "krajobraz" dla bohaterek i ich historii... Na pewno obejrzę jeszcze raz...

ocenił(a) film na 8
melania1964

Gdybym miała porównywać z innymi 'branżówkami' to film wypada bardzo dobrze. Jeśli z kinem jako takim - może być, ale bez szału.
Film w zasadzie nie jest taki bardzo nowy - ja go widziałam w sieci dość dawno i w sumie zaskoczyło mnie że w PL dopiero pojawił się w kinach. Ale, mimo wszystko dobrze że w ogóle się pojawił! :)