dlatego kto mi zdradzi zakończenie.. niestety usnęłam ,a partner nie chce wracać do tematu.
Nie wiem dokładnie, do którego momentu zdążyłaś film obejrzeć, ale ogólnie rzecz biorąc, Mia z Timem wybrali się do kościoła, by spotkać się z pastorem i omówić ślub. Jednak w momencie omawiania przysięgi małżeńskiej, Mia utwierdziła się w przekonaniu, że nie chce brać tego ślubu i wybiera życie z Fridą. Wybiegła więc z kościoła i dużo spóźniona pojechała na spotkanie z Fridą, ale nie skończyło się to szczęśliwie, bo Frida oznajmiła jej, że Mia nadal przedkłada Tima nad nią i ona nie chce takiego związku.
Dlatego Mia ostatecznie rozstała się z Timem, odwołując zaręczyny i ślub, ale gdy chciała oznajmić Fridzie, że jest gotowa, by żyć tylko z nią, dowiedziała się od jej matki, że dziewczyna za 40 minut wylatuje do Barcelony. Mia pojechała na lotnisko, ale nie udało jej się spotkać z Fridą przed wylotem.
Ostatecznie film kończy się na tym, że Mia podąża za ukochaną do Barcelony i spotyka ją tam na punkcie widokowym. ;)
dzięki wielkie. No cóż, zakończenie w sumie trochę przewidujące. Chciałabym zobaczyć raz film z wątkiem homo gdzie wybiera się partnera hetero (oczywiście mam na myśli historie takie jak tu czy w brokeback mountain albo chociaż naszym polskim - Pływających wieżowcach )
p.s nie twierdze że takich filmów nie ma, ale po prostu nie słyszałam/ nie znam takich.