PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=603930}

Pod skórą

Under the Skin
2013
5,7 20 tys. ocen
5,7 10 1 20469
7,1 61 krytyków
Pod skórą
powrót do forum filmu Pod skórą

Wygląda to na film na podstawie "Pod skórą" Fabera. Szkoda, że od razu zdradzają całą intrygę :/

użytkownik usunięty
haust

mieli ukrywać na podstawie czego jest ten film?

Nie, nie chodzi o to, że jest to film na podstawie książki i że źle zrobili, że to napisali, ale w wiadomościach na stronie filmu piszą o czym będzie film... a szkoda, bo czytając książkę było to dla mnie zaskoczeniem o co tak naprawdę chodzi, a nie wiadomo tego od pierwszych stron, okazuje się to dopiero później. Totalny spoiler który na tej stronie nie powinien się zdarzyć...

Anowi_2

Exactly!

haust

Słyszałem o tej książce i nawet mam w planach jej kupno. Widziałem również zdjęcia z planu filmowego na, których Scarlett jakby wywoziła zwłoki mężczyzn na pola. Powiem szczerze, że dość nietypowa dla niej rola i bardzo ciekawa produkcja. Planowana premiera odbędzie się późną jesienią, więc my Polacy poczekamy na pewno do następnego roku.

ocenił(a) film na 10
jamesdawid

Czytałem książkę i też jestem ciekaw, jak wypadnie Scarlett. Postać Isserley jest naprawdę złożona i zastanawiam się, jak SJ poradzi sobie z niektórymi scenami. To chyba najtrudniejsza rola w jej karierze.

ocenił(a) film na 9
Bodil

Najpierw przeczytamy o wszystkim w doniesieniach prasowych z weneckiego festiwalu filmowego, na którym film "startuje" w konkursie głównym...