4,2 11 tys. ocen
4,2 10 1 11032
2,8 4 krytyków
Podejrzani zakochani
powrót do forum filmu Podejrzani zakochani

3/10 słaby

ocenił(a) film na 3

Komedia romantyczna, która nie jest za grosz zabawna i gdzie romantyzm??? Ja wyłączyłam w połowie mniej więcej. Jakoś komedie, w których bohaterowie biegają po hotelu od pokoju do pokoju już mnie nie bawią. A Książkiewicz wygląda zupełnie jak Barbie, tylko powinna mieć jeszcze długie włosy.

ocenił(a) film na 4
leosia10

To, że komedia romantyczna romantyczną nie jest nie powinno dziwić bo od wielu lat wrzucają przeróżne fimy do tego worka nie tylko w Polsce. No a wątek miłosny utrzymany w charakterze całego filmu miał miejsce tyle że w części, do której nie dotrwałaś. Faktem jest, że nie masz czego żałować a film komedią jest dość słabą przez dziury w scenariuszu i rozchwiane dialogi. Natomiast były momenty, że kilka razy się uśmiałam, ale bardziej z tej głupoty jaką przedstawiono. Tak czy inaczej komedia ma bawić i śmieszyć a reżyser próbuje wzbudzić w widzach te zachowania serwując komesię omyłek. Wyszło dość marnie.

ocenił(a) film na 3
MissBetsy

Ja po obejrzeniu (na szczęście w tv) filmu "Śniadanie do łóżka" i "Podejrzani zakochani" na polskie "komedie romantyczne" nigdy się do kina nie wybiorę. "Zakochani" i "Nigdy w życiu" to było coś, teraz taki syf kręcą.