4,2 11 tys. ocen
4,2 10 1 11032
2,8 4 krytyków
Podejrzani zakochani
powrót do forum filmu Podejrzani zakochani

Dlaczego ? 

ocenił(a) film na 4

Dlaczego faszerują nas takimi filami ? Polacy się starają robić dobre filmy bo w tym roku widzę
kilka ciekawych tytułów. Jednak ktoś musi psuć to takimi filmami. Wiem, że przed obejrzeniem nie
powinno się oceniać ale za dużo widziałem takich gówien.

ocenił(a) film na 6
FIZ

No więc nie zakładaj, że film będzie zły. Np. komedia: Listy do M, nie wiem czy widziałeś, ale mnie podobała się bardzo. Więc nie nazwałabym tego psuciem polskiego kina. Z jednej strony masz racje, jest dużo "kitów" jeśli chodzi zwłaszcza o polskie komedie, ale nie można zakładać, że każdy film to jedno wielkie noo... :P

ocenił(a) film na 4
xVenie

Niestety co roku dostajemy dużo badziewi więc nie wydaje mi się, żeby ten film był dobry. Jeszcze od reżysera ,,Pokaż kotku co masz w środku'' który jednym z najgorszych jakie widziałem.

ocenił(a) film na 6
FIZ

Masz rację, też widziałam ten film i był totalną klapą. No ale i tak najgorszy polski film to Kac Wawa, innego reżysera :) :P według mnie :) Ale może nie będzie tak źle :)

xVenie

Zwiastun wskazuje, że fabuła znacząco nie będzie odbiegała od poprzednich 'dzieł' tegoż reżysera. Dla mnie, wygląda to na przerobioną wersję "To nie tak jak myślisz kotku", co na wstępie już mnie zniechęca. Ale pożyjemy, zobaczymy.

xVenie

Ech polskie malkontenctwo
Ciągle zle ciągle nie tak
To bierz kamere i kręc
Polskie filmy sa bardzo dobre tylko nie potrafimy tego docenic
Pokłosie super ludzie marudzą
Wczoraj błem na czeskich stronach filmowych jak oni wychwalaja nasze filmy
Ze ich kinematografia takich dobrych nie kręci

giovanni50

taa filmy to może i nie są złe, ale komedyjki romantyczne to nawet filmami ciężko nazwać szczególnie na takim poziomie jakie prezentują te polskie z ostatnich lat...