na każdym kroku można przeczytać, że ten film ma zaskakujące zakończenie, wiedząc o tym stwierdziłem, że trzeba go obejrzeć, niestety z tego powodu przez cały film wiedziałem jak to się skończy, szkoda, bo film świetny, a przez to mogę dać najwyżej 7, bo wszystko wydawało się takie oczywiste, z jednej strony wieść o zaskakującym zakończeniu mnie przyciągnęła, a z drugiej zepsuła całe widowisko, strzeżmy się więc przed takimi wiadomościami i może nie piszmy, co jest najlepsze w danym filmie, tylko starajmy się przyciągnąć do obejrzenia go przez innych, w inny sposób, bo chcąc dobrze możemy zepsuć cały film
choć nie czytałem wcześniej, że film ma zaskakujące zakończenie, to domyśliłem się wszystkiego, a to dlatego, iż widziałem wcześniej film z podobną kminą no i filmik był tak przekombinowany i starał się zaskoczyć, że przez to był do bólu przewidywalny. To chyba pierwszy film, w którym okazało się, że jego zajeb..stość działa na jego niekorzyść :D Ale mimo wszystko jak najbardziej do obejrzenia.