TYLKO DLA TYCH CO WIDZIELI - Spacey (ledwo to słychać, zakłóca go kujan) I DID KILL KEATON.
masz całkowitą rację :D Kevin jest poprostu genialny wg mnie :] dzięki za zwrócenie mi uwagi na ten szczegół :]
To jest lepszy film niż myślałem !!! Oglądałem go kilka razy aby poznać każdy szczegół... a tego ni dosłyszałem - DZIĘKI !!!
Wiesz co ?! Zostań autorem tej strony !!! Miałem to zrobić i dodać tą ciekawostkę ale to ty ją odkryłeś !!!
U mnie też 1.29.55, a właściwie: 1.29.54 - tylko na napiskach nie jest to przetłumaczone - dziwne
w którym dokładnie to jest momencie? jakoś nie mogę tego usłyszeć :( u mnie w tym momencie Kaiser mówi "He's my friend"
cholera mam z lektorem, nie mogę tego za nic wychwycić... przetłumaczone na pewno to nie jest, a jeśli nawet to widocznie mam inną wersję filmu, w sensie, że te słowa padają kilka minut wcześniej lub później :/
ja oglądałam nawet przed chwilą po angielsku. Ustawiłam na wolniejsze tempo i Kevin mówi wyraźnie z wykrzywionymi ustami "Because he was my friend", Verbal odpowiada mu: "No, He wasn't u'r friend(...)". Nie ma żadnego takiego czegoś. Są dwie wersje??? hmmm a to zagadka!
łojezu pomyliło mi się zamiast detektyw, napisałam Verbal...whatever
ZAGADKA ROZWIĄZANA:
SPOILER: When Verbal Kint falls to the ground during the interrogation by Kujan, Verbal clearly says "I did, I did kill Keaton." Kujan is yelling at the time and does not hear the slip up, which Verbal quickly covers up by saying "I did see Keaton get shot."
ze str: http://www.imdb.com/title/tt0114814/trivia
Podbijam, faktycznie pada ta kwestia -u mnie jest to w 01: 26: 48 :)
Genialnie zagrane - ledwo można usłyszeć jak Kevin to szepce...
W mojej wersji również 1:29:55. Jeśli sam to wychwyciłeś a nie gdzieś o tym przeczytałeś tak jak ja teraz to respect.
I DID KILL KEATON.
I DID KILL KEATON.
I DID KILL KEATON.
I DID KILL KEATON.