PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8727}

Podejrzani

The Usual Suspects
1995
7,7 107 tys. ocen
7,7 10 1 107320
7,6 62 krytyków
Podejrzani
powrót do forum filmu Podejrzani

Przygotowałem sie na wymiot (miazge jak kto woli) bo w końcu ten film jest na 17 miejscu na internet movie database! Oglądnąłem i ......:/ 510. Facet opowiada historie na komisariacie o rabunkach ze swymi kolegami. Nudny film, troche przegadany...nawet zaskakująca końcówka nie uratowała tego filmu. Nie wiem co za ludzie go ocenili ze jest tak wysoko w tym rankingu! Jedno wielkie buuuuuuu :/

Sarin

Re: niepodobal mi sie
Zgadzam sie czesciowo z Toba ale mysle ze ta koncowka zmienia film calkowicie... podobna sytuacja byla w "szostym zmysle" - w kinie myslalem ze usne ale jak sie zkapnalem o co chodzi to uwazalem ten film za jeden z lepszych....

ocenił(a) film na 7
Sarin

Kto?
Ludzie, mający przebłyski dobrego smaku. Nie wiedziałam na jakim miejscu jest w rankingu, ale to dobrze że takie filmy są doceniane. A są doceniane za rewelacyjny scenariusz, świetna grę, cudowną i umiejętną zabawę konwencją. To miło że powstaje jeszcze dobre kino, a nie durna bajka dla bezmyslnych mas...jak choćby Matrix, Gladiator, czy inny kicz.

Arrakin

oj, sorry bardzo ale Gladiator to na pewno nie kicz, a Matrix owszem :)
Podejrzani górą !! :D

ocenił(a) film na 7
olciakkk

oj, kicz tez przeciez uznawany jest za forme sztuki:D...wiec nie wartosciowalam;)

użytkownik usunięty
Arrakin

dupa jestes !! ten film jest zarąbisty !!!

użytkownik usunięty

jaki film jest "zarabisty"? Gdy ma takich fanow jak ty, to na pewno jest kiepski!