PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8727}

Podejrzani

The Usual Suspects
1995
7,7 107 tys. ocen
7,7 10 1 107316
7,6 62 krytyków
Podejrzani
powrót do forum filmu Podejrzani

Podobne filmy

ocenił(a) film na 9

Obejrzałem ten film i bardzo mi się podobał, może ktoś podać kilka tytułów podbnych filmów ? Chodzi o jakiś kryminał który potrafi zaskoczyć w końcówce. Z góry dziękuje

ocenił(a) film na 8
goli13

Przede wszystkim Wyspa tajemnic, potem Rzeka tajemnic, Siedem, Psychoza, Zawodowcy, Perfect stranger... Jakos nie moge sobie przypomniec jakis innych tytulow... Ale pomijajac kryminaly to polecam rowniez: Podziemny krag, Gra, Pila I i II, Prestiż, Iluzjonista, Szosty zmysl, Vanilla sky, Prawo zemsty, Skazani na Shawshank, Żądło, Mechanik, Klucz do koszmaru... Bylo tego wiecej, ale tylko tyle moge sobie przypomniec

ocenił(a) film na 9
wronex

Lęk pierwotny (1996) Primal Fear

ocenił(a) film na 9
aloy

Filmy, w których razem z głównymi postaciami poddawani jesteśmy swoistej mistyfikacji.A kulminacja przynosi oryginalne rozwiązanie i satysfakcję widza z uważnego oglądania, to także:
Dom gry
Zabójczy numer
filmy Guy'a Ritchie

ocenił(a) film na 9
esforty

Sam film to kawał dobrego kina z rewelacyjnym montażem i za ten montaż 9/10.
To jeden z tych filmów, które zyskują z dystansem czasowym od ich obejrzenia.Ukłony,esforty

goli13

Słaby punkt - podobny do Leku pierwotnego ale rowniez rewelacyjny

ocenił(a) film na 10
goli13

Ja polecam Basic (na polski to Sekcja 8.). Wg mnie lepszy od tego.

ocenił(a) film na 7
goli13

Polecam film "Ścieżka strachu" (Gabriel Byrne w roli głównej).
http://www.filmweb.pl/film/%C5%9Acie%C5%BCka+strachu-1990-7737

ocenił(a) film na 9
CYKoooR

L.A. Confidecial, Chinatown + reszta noirów Polańskiego (czyt. Autor Widmo, Frantic), Wersety zbrodni, 25 godzina, Dziewczyna z tatuażem itp. ;)

ocenił(a) film na 10
wolfisto

"Cry wolf" - "Kłamstwo", przez pierwszą część filmu jest zabawa na kampusie, potem dopiero wchodzi thriller, i ma niezłe rozwiązanie akcji