PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8727}

Podejrzani

The Usual Suspects
1995
7,7 107 tys. ocen
7,7 10 1 107316
7,6 62 krytyków
Podejrzani
powrót do forum filmu Podejrzani

dawajcie tu swoje propozycje aby przekonać ludzi tak sobie napisałem ten temat bo samemu brakuje mi motywacji do obejrzenia tego filmu jedyną moją motywacją jest wysoka ocena na filmwebie ....jak juz zobacze to sam sie wypowiem czy warto czy nie

ocenił(a) film na 10
Mati_cmg

Pamietaj ze na imdb jest w top 20 a to mowi samo za siebie, tu jak na razie jest za nisko, ale to sie pewnie zmieni za jakis czas
A dlaczego warto ?
Bo jest to film niezwykly, ktory prawie przez caly czas trzyma widza w niepewnosci i "kaze" mu snuc domysly nad glowna postacia oraz zaskakuje ....... (nie chce pisac tego slowa zeby nie zmniejszyc komus przyjemnosci z ogladania)

kto nie ogladal niech zaluje 10/10

ocenił(a) film na 10
koniak

zgugilem "r" w "karze" - to tak zeby nie bylo;)

ocenił(a) film na 9
Mati_cmg

no dzisiaj zobacze obowiązkowo ja nie zwracam i nie czepiam sie ortografii wisi mi to ...

ocenił(a) film na 9
Mati_cmg

obejrzałem 9 można dać spokojnie niestety ....kiedyś na polsacie widziałem 20 min tego filmu i to niestety te ostatnie 20 min a ze końcówka zapada najbardziej w pamięć to niestety pamiętałem jak film sie kończy ...co popsuło mi cały efekt ale nie da sie ukryć ze film robi wrażenie

ocenił(a) film na 7
Mati_cmg

Pomijając fakt, że ten film warto obejrzeć dlatego,że jest fantastyczny, to ja mogłabym go oglądać w nieskończoność choćby dla jednej sceny - tej, gdy w komisariacie tych pięci gości czyta to zdanie z kartki. Jak del Toro zieje z tego swojego kumpla - no normalnie rozwala mnie to za każdym razem.