PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1331}

Podejrzany

Under Suspicion
2000
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 17517
7,1 16 krytyków
Podejrzany
powrót do forum filmu Podejrzany

Mysle ze w tym filmie jest zbyt duzo niedomuwień. Chcialbym sie dowiedziec , np tego że skoro Hackman jest niewinny to skąd miał te zdjęcia zamorowanych dzieci Pod koniec filmu była mowa takze ze złapali morderce na gorącym uczynku ,pewnie chodziło o 3 dziewczynke , ale jej zdjęcie było już w albumie.Niewiem moze nieuwaznie oglądałem. Juz nie wnikam w to czemu on sie przyznał. Jest jeszcze kilka rzeczy jakich nie zrozumiałem , co nie znaczy ze film mi sie nie podobał. Uwazam ze film jest bardzo dobry, orginalny z dobrymi aktorami ,chociaz Belluci napewno nigdy najleprzą aktorką to raczej nie zostanie.

ocenił(a) film na 10
enterboro

Bellucci była równie świetna, co Freemen i Hackman, nie wiem, czemu twoim zdaniem źle wypadła. Ona była zagrała genialnie, ten chłód, opanowanie i dystyngowaność.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
enterboro

Jego pasją było fotografowanie, więc czemu nie miałby robić zdjęć dziewczynkom?????????????????? ???????? Nie wiadomo, czy miał zdjęcie tej trzeciej, o tym nic nie ma w filmie. Ty też byś się przyznał jakby Cię wszyscy zdradzili i zostawili. Film GENIALNY