Podejrzany

Under Suspicion
2000
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 17583
7,0 13 krytyków
Podejrzany
powrót do forum filmu Podejrzany

Czytając te komentarze odnoszę wrażenie, że piszą je osoby pracujące u dystrybutora tego filmu. Chyba zadaniem każdego przed wyjściem z pracy było zwabienie kilku osób do kina. Nie ma w tym filmie nic zaskakującego, żadnej akcji, całkowita nuda. Miałem nadzieję na zakończenie okaże się, że rozwiązanie zagadki jest całkiem nieprawdopodobne, zaskakujące, a tu koniec, złapali kogoś innego i po filmie. Porażka.

ocenił(a) film na 8
elteka

nie kompromituj się z takim płytkim, płaskim i idiotycznym komentarzem. Tu chodziło o zagrywki psychologiczne a nie o to kto w finale zamordował.

elteka

Film jest źle otagowany. To jest dramat psychologiczny, a nie kryminał. Fakt, że mógł rozczarować kogoś, kto oczekiwał kryminału.
Nie zgodzę się, że nie ma żadnej akcji. Cały czas się kręci, ale budowana jest na dialogach. Ja akurat uwielbiam "przegadane" filmy, więc oceniam go bardzo wysoko.
Nie ma nic zaskakującego? Zaskakujące jest to, jak można człowieka zmanipulować by mówił to, co chcemy usłyszeć mimo, że nawet nie jest torturowany. W filmie jest ogromna dawka emocji i nie potrzeba tu żadnej fizycznej akcji. Widziałam film dwa razy i nie przeszkadzało mi, że znałam zakończenie.

ocenił(a) film na 8
elteka

Właśnie akcja dialogowa jest budowana znakomicie, nie muszą lać się po pyskach żeby było fajnie.