dzisja w Zone Europe o północy - chętnie obejrzę jeszcze raz
Udało się : ) Dobry film, kiedyś go już oglądałem, choć niewiele z niego pamiętałem, to zawsze dobrze jest odświeżyć sobie film. A teraz ciekawostka, wczoraj był wieczór podejrzanych, na polsat film leciał "Podejrzany" z Cher i Liamem Neesonem, niestety w podobnych godzinach i nie dane mi było porównać :D
Mi się też udało lubię te klimaty na Karaibach w tym filmie i jeszcze z tak doborową obsadą :-). A ten drugi Podejrzany - nie widziałam. A swoją drogą nie lubię gdy są puszczane ciekawe filmy w tych samych godzinach na różnych kanałach. No cóż stacje lubią się prześcigać w oglądalności właśnie "ich kanału" a my na tym cierpimy - czasami :-) A co dziś ciekawego mamy w TV?
Hmm, ja chyba nie widzę nic dla siebie, ale jeśli możesz coś polecić to będę wdzięczny : )
Ja dzisiaj też odpuszczam TV i czytam dalej książkę - polecam bo mi się podoba "Każdy szczyt ma swój Czubaszek" można się pośmiać. A jutro jak będzię mi się chciało wyjść z domu na ten mróz, to skoczę do kina na " Dziennik zakrapiany rumem" Opinie może nie są za rewelacyjne ale zobaczyć można :-).
Pogoda nie rozpieszcza, ale w kinie to można sobie siedzieć... : ) Przyjemnej lektury : )