Podejrzany

Under Suspicion
2000
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 17583
7,0 13 krytyków
Podejrzany
powrót do forum filmu Podejrzany

poza fajnymi aktorami nic mnie nie urzekło w tym filmie.pewnie dlatego że poprostu nie
lubie tego typu filmów.gdy oglądam film to chcę sie pośmiać,wzruszyć,zaciekawić no co
kolwiek,a przy tym filmie jest to niemożliwe bo cały film pokazuje rozmowy-przesłuchania,nie
ma praktycznie rzadnych akcji.na początku jak myśle że podejrzany jest winny to on twierdzi
że jest niewinny.jak później myśle że jest niewinny to on sie przyznaje że to zrobił.a
końcówka jest jeszcze inna.nie lubie takich zakręconych filmów.lubie jak film jest jasny i
zrozumiały.
niewiem tylko czemu fw twierdzi że film jest 70 % w moim guście...no cóż chyba ten
gustomierz mi szwankuje coś:P

ocenił(a) film na 8
marcia86

Co to znaczy, że nie ma akcji? W filmie wiele się dzieje, właśnie ze względu na takie zmiany, dążenie do prawdy czuć napięcie. Film ten jest też jasny i zrozumiały, nie rozumiem, co było w nim trudnego.

Lumpi

mnie poprostu zmęczył i znudził.dobry do obejrzenia co najwyżej jeden raz...no właśnie ja tego napięcia nie poczułam ani przez chwile...

ocenił(a) film na 6
marcia86

Może nie powiedziałbym,że film słaby,ale tylko niezły.Miałem większe oczekiwania wobec tej produkcji.Jednak na uwagę zasługuję rewelacyjna rola Hackmana oraz zjawiskowa Monica Bellucci.Porusza on dosyć ważne problemy,to prawda,ale jak dla mnie przegadany za bardzo.W tym filmie akcja stanowiła drugorzędną kwestie,bo chodziło tu bardziej właśnie o ukazanie relacji pomiędzy małżonkami oraz zarysowanie dokładne ich postaci.Mimo wszystko warto go obejrzeć,także ze względu na dosyć nieoczekiwane zakończenie.

flaga87

no właściwie dobrze to ująłeś:)

ocenił(a) film na 8
marcia86

Szanuję i nie zgadzam się :-)
Dla mnie film bardzo dobry, ale ja preferuję dramaty, więc oczekujemy od filmu różnych rzeczy.
Mała podpowiedź do trafności Gustomierza - jak proponuje ci film, który nie chcesz oglądać to zaznacz "Nie interesuje mnie". Po kilku razach już ci nie zaproponuje tego gatunku

dariusgromnicki

ok.dzięki:)