PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493898}

Podróże Guliwera 3D

Gulliver's Travels
2010
5,5 33 tys. ocen
5,5 10 1 32722
3,9 9 krytyków
Podróże Guliwera 3D
powrót do forum filmu Podróże Guliwera 3D

z tym tłustym świniakiem porażka

kokosek19

Ten tłusty świniak ma więcej kasy od ciebie i również ma większe powodzenie u kobiet...

Altec

to normalne chyba ze ma wiecej kasy a myslisz ze na co te kobiety lecą a to nie zmienia faktu że jest beznadziejnym aktorem

ocenił(a) film na 3
kokosek19

Sam jesteś tłustym świniakiem i widocznie nie znasz się na aktorstwie, bo JB to świetny aktor i świetny komik... Polecam bardziej się zaznajomić z jego filmografią a potem go oczerniać... są aktorzy co grali w lepszych filmach i gorszych co nie znaczy, że są złymi aktorami...

ocenił(a) film na 6
WujekChu1ek

To ty chyba świetnych aktorów jeszcze nie widziałeś. Dobrych filmów raczej też... Jack Black to aktor niskiej klasy. W Holiday psuł tylko klimat, w Podróżach Guliwera jest za to sobą, czyli mało śmiesznym pajacykiem. Mimo, ze jest uważany za komika, nie jest śmieszny.

ocenił(a) film na 6
kokosek19

Chyba Cię coś nie teges. Widać, że jesteś człowiekiem któremu w życiu nie wyszło. Jack Black wcale nie jest beznadziejnym aktorem. Takie filmy jak " Szkoła Rocka", czy " Holiday" pokazują jak świetnym jest on artystą.

mark1618

zgadzam sie z jednym mark holiday swietny film ale ten prosiak gral w nim beznadziejnie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
groszek21

hahaha człeniu zbastuj widze ze on cie kreci ale po co sie tak zbulwersowales

kokosek19

typowa odpowiedź łebka z blokowiska to wyzywanie od pedałów, niczego innego się nie spodziewałem.
homosiem to trzeba być żeby oceniać filmy typu step up na 10. płakałeś na brokeback mountain?

groszek21

haha z blokowiska co za typ kolego skąd ty podjeżdzasz i kto cie wystrugał

kokosek19

nie jestem twoim kolegą dresiku. a wystrugać to sobie możesz fujarkę i wsadzić tam gdzie najbardziej lubią takie łyse małolaty jak ty.

groszek21

nie chce mi sie z toba juz konwersowac pajacyku

użytkownik usunięty
kokosek19

kokosek19 wypchaj sie sianem tumanie. Jack Black to bardzo dobry aktor, komik no i przecież też muzyk! Tenacious D rządzi!