PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=837}

Podziemny krąg

Fight Club
1999
8,3 641 tys. ocen
8,3 10 1 641354
8,5 91 krytyków
Podziemny krąg
powrót do forum filmu Podziemny krąg
ocenił(a) film na 9
napruto

nie

ocenił(a) film na 10
Janusz21

Aha, dzięki, bo koledzy w jego klasie widzieli, a on mi mówił, że też chce obejrzeć.
Film wyglądał jak dla dorosłych, więc chciałem się upewnić.

ocenił(a) film na 9
napruto

a ty widziałeś aś?

ocenił(a) film na 10
napruto

Lepiej mu zapuść Pulp Fiction. Niech się uczy języka jak najszybciej.

ocenił(a) film na 10
neo_angin

Pulp Fiction jest nie dla dzieci trollu.
O FC do przedwczoraj nie miałem pojęcia

użytkownik usunięty
napruto

jak nie jak tak, gimp(znaczy się pokrak) mógłby zostać dziecięcym idolem gdyby nie jego przedwczesne zejście z tego świata.

ocenił(a) film na 10

Dobra, dobra.
Zozumiałem aluzję, film wgl nie dla dzieci nie róbcie sobie yebanych jaj gówniarze.
Pokrak to Cię porwał i Ci laskę zrobił

użytkownik usunięty
napruto

Ja Butch ty Pokrak.

ocenił(a) film na 10

Spyerdalaj, ja Jules.
Ty Pokrak

użytkownik usunięty
napruto

Dobra my nigger a kto jest Zedem ?

ocenił(a) film na 10

Zedem?
Przecież Zed is dead

ocenił(a) film na 7
napruto

Przestań szkalować nasz język, Polaku!

użytkownik usunięty
napruto

Ja wczoraj z prawnukami oglądałem.

ocenił(a) film na 10

Ile lat mają i jak na nie wpłynął seans?
Poza tym z powyższej wypowiedzi odnoszę wrażenie, że robicie sobie ze mnie za przeproszeniem pieprzone jaja.
Prawnuki??
Gówniarzu bym powiedział Twojej matce jakie Ty bzdury w necie bezkarnie odpierdalasz i demoralizujesz dzieci to by ci dupsko porządnie zlała

użytkownik usunięty
napruto

I tu mnie masz. Tak naprawdę mam 11 lat i sobie z Ciebie zarzartowałem. Pszepraszam i obiecuję nie robić tego wiencej. Smutno mi trochę, bo mama z tatom mówią ze nie moge jeszcze oglondać filmów po dwudziestej, a Podziemny krong już szczegulnie bo zawiera sceny bujek i bicia się po twarzy ręcoma i pięścioma. :(

'

PS. Moje prawnuki mają odpowiednio 68 i 72 lata.

ocenił(a) film na 10

Bardzo śmiżny guwniażu, na drógji rz zstanuw siem co piszyż

użytkownik usunięty
napruto

Zamiast nazywać mnie gówniarzem wziąłbyś do renki słownik ortograficzny i nauczył sie pisać poprawnie po polsku. Takie błendy robisz że aż wstyd!

ocenił(a) film na 10

Przestan pyerdolić bzdury, najpierw pisałes po ludzku gnoju.
Później zacząłes dla jaj robić błędy ort..
Szacunku się dla starszych trzeba uczyć.
Chciałem Ci odpowiedziec po Twojemu.
I w sieci nie jesteś całkiem anonimowy

użytkownik usunięty
napruto

Twoja wypowieć jest poniżej wszelkiej krytyki! Zadałeś w temacie pytanie a ja grzecznie na nie odpowiedziałem, bo rzeczywiście film oglądałem wczoraj z prawnukam swemi na Polsacie. Nigdzie cie przy tym nie obraziłem a Ty jesteś bardzo wulgarny i wyzwałeś mnie od najgorszych. Pamiętaj że mam tylko jedenaście lat i mnie takie odzywki bolom! Naprawdę współczuje twojemu synowi ojca...

Jeżeli kiedyś doczekam się syna (na razie mam tylko prawnuki) to wychowam go na kinomana i nie będę puszczał mu żadnych ociekających krwią filmów amerykańskich.

ocenił(a) film na 10

Dziwne, że jedenastolatek ma prawnuki....

użytkownik usunięty
napruto

W Polsce nie takie rzeczy się dzieją
http://neogo.pl/newsy/resident-evil-6-juz-gnije-na-polkach-sklepowych-i-polskich /

ocenił(a) film na 10

Chciałbym tam mieszkać xD

ocenił(a) film na 10

http://www.cdaction.pl/news-28612/resident-evil-6-kopie-sprzedawane-w-polsce-byl y-kradzione.html

użytkownik usunięty
napruto

Jedną z kopii można legalnie kupić, ale cena zaporowa....
http://www.ebay.pl/itm/RESIDENT-EVIL-6-IN-HAND-READY-TO-SHIP-PS3-PLAYSTATION-3-/ 261092019646#ht_500wt_1414

ręki a nie renki! hahahah! sam źle muwi a krzyczy na innych!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Vaylander

A ty nie lepszy! Zdanie zaczyna sie od durzej litery i nie daje tylu wykszykników. To nawet w potstawówce każde dziecko wie. W tym ja.

I moje prawnuki.

ocenił(a) film na 7

niezłe :P

ocenił(a) film na 10
napruto

nie!

ocenił(a) film na 10
ic3lle

Wiem, dzięki, że mnie ostrzegłaś.
Widzę, ze wielu debilów uznało to za żart i postanowiło sobie robić ze mnie jaja.

ocenił(a) film na 10
napruto

i znowu- NIE. Proste.

użytkownik usunięty
napruto

niestety nie mam 9 letniego syna aby móc kompetentnie odpowiedzieć na to pytanie. Sądzę jednak że tak ale żeby przygotować go na ten seans najpierw obejżyj sobie z nim złego porucznika.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
napruto

Tak, wyjdziesz na fajną mamę a on będzie miał o czym w szkole rozmaiwać i też będzie fajny.
Nie, pnieważ może z kolegam urządzić "fajt klab" i wrócić z podbitym okiem i/lub wybitym zębem/zębami. "God Damn! We just had a near-life experience, fellas."
Podsumowując nie widzę przeciwwskazań, dzici mogą być mądrzejsze niż się wydaje a to oznacza, że jeden film prawdopodobnie psychiki mu nie zniszczy:)

ocenił(a) film na 10
stragor

zgadzam się

ocenił(a) film na 9
napruto

A ja uważam że spokojnie można ten film obejrzeć z 9letnim synem. Nie jest to przecież jakiś bardzo brutalny obraz pełen krwi, przemocy i seksu. Pytanie tylko brzmi - co 9latek zrozumiałby z tego filmu? Chyba raczej niewiele, dlatego też lepiej odłożyć jego seans jak będzie kilka lat starszy. Pamiętam że jak miałem 12 lat to obejrzałem Psy i Firmę i niestety niezbyt wiele z tych świetnych filmów wówczas zrozumiałem. Dopiero po kilku latach, kiedy obejrzałem je po raz kolejny w pełni zrozumiałem o co tam chodzi. Myślę że podobnie byłoby z Podziemnym kręgiem. Na szczęście kiedy pierwszy raz widziałem ten film byłem już wystarczająco duży:).

ocenił(a) film na 10
napruto

Założyciel tematu jest ignorantem czyli tzw. trollem, na innym forum twierdził, że ma 8 lat.

ocenił(a) film na 10
_Tyler_Durden_

Bo mam 8 lat i NIE jestem trollem, tylko tu raz trollnąłem ten temacik.
Nie musiałeś tu pisać.
Masz pedalski avek, zaskoczyłeś mnie. Zawsze miałeś fajne graficznie, dobre i heterosexualne

ocenił(a) film na 10
napruto

Aha masz 8 lat hehe, spoko . Sprecyzuj dwa ostatnie zdania.

ocenił(a) film na 10
_Tyler_Durden_

Oj sorry, pomyliłem Cię z innym userem, który na imie i nazwisko miał Tyler_Durden ;)

użytkownik usunięty
napruto

Prowokacja, nie brać na poważnie tego użytkownika.

ocenił(a) film na 10

Nie prowokacja, a żart.

To jest tak oczywiste, a Eliasik się wydziera.

ocenił(a) film na 9
napruto

Zdecydowanie tak. A sceny gdy Tyler pieprzy Marlę powinny być wytłumaczone na przykładzie własnej żony.

ocenił(a) film na 10
napruto

Ja ten film oglądałem z mamom, ale kazała mi zamykać oczy jak się bili.

napruto

Zdecydowanie nie.

ocenił(a) film na 9
napruto

Jak twojemu synowi nie przeszkadza widok penisa w zwodzie to możesz puścić ten film dzieciakowi.

ocenił(a) film na 4
napruto

Tak, ale najpierw zalecam puścić mu "Jak działa jamniczek "

napruto

Można... ale nie radziłbym :D

napruto

Zdecydowanie nie.Nie polecam też oglądać z kobietami.To film typowo dla facetów.