Śmiechu warte. Film pokazuje jak to naród polski tępi Żydów... tak bo rzeczywiście cały naród jest
antysemicki ;/ ;/ Całę szczęście Polacy jeszcze myślą - w przeciągu pierwszych 2-3 tygodni film
zarobił tylko 170 tys. co producent określił jako bankructwo. Niestety p. Hanna Gronkowiec-Walt
wysłała list do szkół by dzieci chodziły na ten żenujący film... Tak bo pewnie znajomy jest
udziałowcem w tym filmie.
Rodzice macie oczywiście opcję pisząc kartkę - nie życzę sobie, by moje dziecko uczestniczyło w
tym filmie. Dziecko ma oglądać film, w którym on jako Polak jest przedstawiony w fatalnym świetle
? Powoli zaczną wypuszczać filmy, gdzie to my zaatakowaliśmy Niemcy 1 września...
Nie wiem ile film zarobił, wiem, ze zabronili go w kilku miastach. To pokazuje tylko naszą mentalność, bo przecież Polak to zawsze ofiara a mordy na żydach bardzo łatwo zepchnąć tylko na Niemców. W filmie zostało bardzo dobrze pokazane jaki interes w śmierci żydów miało wielu Polaków. Nie wiem czy film powinno się pokazywać dzieciom, ale cieszę się, że ktoś odważył się coś takiego stworzyć. Nie będę oceniał poziomu komentarzu powyżej bo jest żałosny.
hahahahahaha "Nie będę oceniał poziomu komentarzu powyżej bo jest żałosny" hahahahhahaha już oceniłeś :D omg jaki czubek