PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 157027
6,9 53 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

Dno totalne

ocenił(a) film na 1

Więcej mi się na temat tego smrodka pisać nie chce. Przynajmniej dzisiaj.

ocenił(a) film na 8
HRA

nie pisz, prosta sprawa :)

użytkownik usunięty
HRA

HRA

A gdzie i kiedy oglądałeś/aś ?

arti2807

podpinam sie pod pytanie

ocenił(a) film na 1
czekina

nie dno, tylko muł

ocenił(a) film na 1
arti2807

Na pokazie przedpremierowym. To chyba oczywiste.

ocenił(a) film na 5
HRA

ja tez sie podpinam pod pytaniem arti2807

ocenił(a) film na 1
barzaw

dno

ocenił(a) film na 1
Andrrzej

0/10

ocenił(a) film na 1
HRA

Ja do kina się wybieram w piątek jest premiera całe szczęście nie ma co się przejmować opinia osoby która ocenia Nietykalnych na 1 z psycha musi być coś nie tak :)

ocenił(a) film na 1
Thiaggoo

Film jest przeznaczony wyłącznie dla lemmingów. Będziesz zachwycony.

ocenił(a) film na 1
HRA

Obejrzę ocenie , zastanawiam się tylko kim ty jesteś tak oceniając Nietykalnych ??

ocenił(a) film na 1
Thiaggoo

Jesteś w miarę uprzejmy, więc odstąpię od reguły i się wytłumaczę.
" Nietykalni" to dobry film. Co najmniej dobry . To film , który pokrzepia. Wprawia widza w dobry, pogodny nastrój. Rzadko niestety w ostatnim czasie pojawiają się takie filmy.
więc dlaczego jedynka ? Bo jest za wysoko w rankingu. Swoimi skromnymi ocenami chcę ułożyć ten ranking według własnego uznania. Po prostu.
Filmweb jest dla mnie przede wszystkim cennym żródłem informacji, a po za tym to tylko zabawa. Nie podglądaj mnie więcej , bo to nieładnie.

ocenił(a) film na 1
HRA

Ja nie potrzebnie na początku zaatakowe ale trochę mnie zabolała ta ocena bo film jest po prostu genialny zdecydowanie najlepszy jaki oglądałem w 2012 roku i przyznaje nie rozumiem dalej Twojego zachowania ponieważ dając jedynkę i nie ułożysz rankingu według własnego uznania co zmieni jedna ocena ?? Dla mnie oceny są pewnym sposobem wyrażania swojego zdania na temat filmu i to wszystko a tak dając jedynkę postawiłaś genialny film w jednym szeregu z wyjazdem integracyjnym bo moim zdaniem ten film zasługuję na 1 jeśli to coś w ogóle można nazwać filmem :P

ocenił(a) film na 1
Thiaggoo

Własnie, że ułożę. To nasze oceny powodują, że ten ranking tak wygląda. Kropla drąży skałę.
Skoro moja niesprawiedliwa ocena tak bardzo cię dotkneła, to ją zmienię.
Thiaggoo to naprawdę tylko zabawa.

ocenił(a) film na 1
HRA

konkretna recenzja

HRA

Jak się ma tyle do powiedzenia, to lepiej milczeć.

ocenił(a) film na 1
wewski

Bardzo celna charakterystyka własnego wpisu. Podziwiam zdolność Waćpana do samokrytyki
i życzę miłego wieczoru.

HRA

Wzajemnie.