zakłamanie, gloryfikacja Żydów, upodlenie Polaków w oczach europy, oszczestwa, zero prawdy historycznej, wystawiam 0 (SŁOWNIE ZERO!!!) patrioci łonczmy sie razem!!! nie dajmy sie otómanić tym wszystkim bo to doprowadzi nas do zła! i nie mam zamiaru oglondać tego badziewia po 5 minutach wyłonczyłem, masakroza
zalozylem konto bo mam tez inne ale mam dosc tej propagandy, zgadzasz sie ze mna? obejzalem tylko 15 minut tego syfu i mialem dosc, rozumie ze komus sie mogl podobac ale tylko jako film a nie jako zarys prawdy aby tylko nas upokozyc przed wszystkimi, nie groze nikomu ale musimy uwarzac bo ten caly syf zalewa nasz kraj, nie pozwulmy na to!!! kto sie przylancza?
Wytłumacz mi coś jednego poszedłeś na film, zapłaciłeś około 20zł i wyszedłeś po 15 minutach? Jak na pewno wiedziałeś o czym jest film, wiec po co wyrzuciłeś 20zł w błoto? Tylko nie pisz że masz go z sieci bo jeszcze tu nie ma.
I kolejny twój błąd w pierwszym poście napisałeś że wyłączyłeś po 5 minutach, a w drugim że obejrzałeś 15 minut wiec ile wreszcie go zobaczyłeś?
bojkotuje film mam dosyc oszczestw na nas samych Polakow, tyle zrobilismy, kampania wrzesniowa, powstanie, wczesniej powstania styczniowe, listopadowe, zawsze walczylismy do konca, potem komuna i solidarnosc i niby wolne wybory a teraz mamy bezrobocie i jeszcze chcom wciskac na euro jako walute!!!
czepiasz sie bledow ale pozwol ze ja sietym zajme ok? i mysl! myslenie nie boli, zwlaszcza o wlasnym kraju o POLSCE! chyba ze nalerzysz do tych ktury chca promowac sodomizm u nas ale to sie skonczy, nie bedzie eurolandu tylko niepodleglosc 2018 sto lat pozniej!
Czym jest język ojczysty? Język polski? Twórcą tożsamości społecznej, kulturowej, zawodowej – czyli wszystkiego, co składa się na słowo: POLSKA. Nie mając do niego szacunku, nie masz szacunku do swojego kraju, jego historii, ludzi. Idź już lepiej spać, bo rano wstajesz do szkoły. Może w niej nauczysz się czegoś, co pozwoli ci zostać patriotą.