PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 157027
6,9 53 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

Już drugi raz nabrałem się na polską kinematografie (pierwszy raz to "Kac W-wa"), film totalne dno!!! Trzeci raz już się nie dam tak łatwo "podejść" naszym rodzinnym filmowcą!!! W skali od 1 do 10... chyba dam 0.

bazin1

Jeśli porównujesz ten film do „Kac Wawa”, to przede wszystkim NIE ZNASZ się na filmie, więc to nie jest miejsce dla Ciebie. Nie wypowiadaj się na temat, na który nie masz pojęcia!

ocenił(a) film na 1
milosc77

Tak, Ty masz pojęcie oczywiście... a co do porównania, to gdzie ja napisałem, że porównuję? Napisałem tylko że ten jak i tamten film "zrobił mnie w konia" i naciągnął na kasa, która notabene nie była warta by na nie wydawać, ale już nie pisze więcej, bo zostawiam pisanie dla takich znawców jak Ty (bo to przecież nie miejsce dla mnie, co akurat do tego filmu idealnie pasuje)

bazin1

nie tylko polskie produkcje naciągają na kasę co do kac wawy mogę się zgodzić tak jak i piosenka republiki ten film był dla pieniędzy ale pokłosie to coś więcej to przesłanie którego niektórzy nie zrozumieją

młodzi nie pamiętają tamtych czasów natomiast starzy nie chcą pamiętać jest też jeszcze jedna grupa która głośno tego nie powie są to antysemici i rasiści do której ty należysz?

film jest zrobiony poprawnie, trzyma się kupy, aktorstwo na wysokim poziomie plus intryga z daleka bije od tego filmu obczaj tudzież dramat jeśli nie jesteś fanem takiego gatunku to nie mów potencjalnym przyszłym widzą że ten film jest zły bo nie jest ja nie przepadam za filmami o homoseksualistach dlatego takich filmów nie oglądam i nie komentuje ale nie twierdze że są kiepskie poza tym twoje argumenty są żadne może dlatego że żadnego nie podałeś