PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 157022
6,9 67 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

Film genialny, o ciemnej ludzkiej stronie, mowi o tym, ze poki sami nie mamy splamionych raczek krwia to jestesmy wielkimi obroncami PRAWDY, a jak ktos sie dowie, ze rodzina
w ciemnych sprawkach maczala palce, to nagle chce raczki umywac i prawde zamiesc pod dywan. Nie rozumiem nagonki na Stuhra... nie rozumiem nagonki na ten film, bo jak
go obejrzysz to nawet nie interesuje Cie czy tak bylo czy nie, to nie jest istotne, on robi takie wrazenie, ze jak wyszlam z kina to nie moglam wydusic z siebie slowa. Pokazuje jak
ludzie potrafia zaszczuc drugiego czlowieka. I okazalo sie, ze Pasikowski ma racje!!! Bo Polacy mu zlorzecza i nie wiem dlaczego zostal w to wciagniety Stuhr...tyle w Was Polacy
jadu, nienawisci.Zypelnie niepotrzebnie. Obejrzyjcie film, moja babcia na nim plakala i wcale nie byla urazona. On otwiera oczy i lepiej, ze Polacy go piersi nakrecili z nie
Amerykanie. Lepiej semu okazac skruche nizli Amerykanie by Ci ta skruche narzucili. I apeluje o tolerancje, dosyc juz nienawisci. Dajcie spokoj!!!

ocenił(a) film na 1
lola_47

Film zakłamany i jednostronny.
..i chyba nie spodziewałem się niczego innego w Polsce Tuska i Wajdy.