PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 156996
6,9 67 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

film obowiazkowy

ocenił(a) film na 10

film doskonaly pod kazdm wzgledem (fabula, zdjecia, aktorzy, muzyka...)
Dobrze, ze powstal...

użytkownik usunięty
Ahrafieh

aktorstwo rzeczywiście dobre ale zdjęcia w porównaniu do innych polskich filmów normalne, montaż i ujęcia przeciętne natomiast muzyka nawet nie zapada w pamięć, nie ma mowy o jakimś wybitnym OST.

ocenił(a) film na 10

De gustibus non est disputandum. dla mnie TOP

użytkownik usunięty
Ahrafieh

po co wchodzisz na forum dyskusyjne i piszesz swoją opinię o filmie skoro nie masz zamiaru dyskutować o tym. frazes "o gustach się nie dyskutuje" to koło ratunkowe ludzi którzy nie mają nic do powiedzenia.

ocenił(a) film na 10

a po co mam Cie przekonywac do swojej opinii? chocbysmy wymienili serie postow i tak kazdy z nas pozostanie przy swojej ocenie. moj post jest dla osob, ktore nie widzialy filmu i szukaja o opinii innych uzytkownikow.

ocenił(a) film na 10

Poklosie 1/10 a Titanic 10/10 ? no to o czym mamy dyskutowac...

użytkownik usunięty
Ahrafieh

LOL już widzę że mam do czynienia z dyletantem. szczególnie po chłopcu w pasiastej piżamie w najwyżej ocenianych. Titanic to film który wprowadził wiele do gatunku i kinematografii a efekty specjalne mimo dzisiejszej techniki nadal robią wrażenie.

ocenił(a) film na 10

ale dlaczego mnie obrazasz? czemu to ma sluzyc?

użytkownik usunięty
Ahrafieh

nie obrażam cię, zwyczajna dedukcja.

Tytanik to wysokobudzetowe scierwo dla mass ,po ktorym nic w glowie nie zostaje procz oklepanej historyjki milosnej.I to wprowdzilo "cos"do gatunku i kinomatografii???Jedynie napompowalo kieszecie.

użytkownik usunięty
rastapchel

co jest złego w tym że film jest blockbusterem? trzeba być ogarniętym w temacie by wiedzieć że historia Titanica to życiowa pasja Camerona i po sukcesach z wybitnym Terminatorem 1 i jeszcze lepszym Terminatorem 2 mógł zekranizować katastrofę wykładając jak największy budżet by dopieścić każdy szczegół.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
buttle

ale po co sie rozladowujesz na forum? idz na terapie, to jest zdecydowanie bardziej efektywne;)

ocenił(a) film na 10
buttle

jestem psychologiem, nie psychiatra:)

ocenił(a) film na 10
buttle

to sam sobie odpowiedziales:)