7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 157265
6,9 53 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

http://www.rp.pl/artykul/9157,942316-Zychowicz--Gross-trafia-pod-strzechy.html?p =1

dejker

Taa recenzja opisujaca cala fabule filmu? Zalosne... Ale czego innego spodziewac sie po "redaktorkach" z polskich gazet...

ocenił(a) film na 3
Dorsai85

też tego nie lubie ale facet jednak ostrzegł:
"mam nadzieję, iż mi to państwo wybaczą — przedstawię przebieg akcji wraz z niedorzecznym zakończeniem"

dejker

Co z tego, ze ostrzegl jesli recenzji nie ma sensu czytac skoro opisuje fabule? To jaki sens robic taka recenzje? Chyba jedynie dla takich co nie potrafia myslec samodzielnie i potrzebuja opinii innych (najlepiej tak zwanych "profesjonalnych krytykow") do wyrazenia wlasnej na temat jakiegos filmu... Wiesz jesli ktos do opisania swojego niezadowolenia z filmu potrzebuje robic sprawdozdanie z fabuly to znaczy, ze marne sa jego umiejetnosci pisarskie... Sa na to tysiace innych sposobow...

ocenił(a) film na 1
Dorsai85

No ta zradzona fabułą to kurde totalna masakra :P tak zawiłej to jeszcze nie widziałem :P mordujący Polacy z piłami i widłami z krwistymi spojrzeniami i wogóle z rogami :P plus te ukrzyżowanie na stodole cóż za finał :P
Jak chciał takie krwiste historie to może by ukrańcach film nakręcił to historycznie fakty są udokomentowane o mordach kresach , a nie jakieś bajeczki polakach i kosmitach ..l

ocenił(a) film na 1
dejker

No to chyba wszytsko jasne :P szmira która trzeba omijać z daleka , szkoda że nasze podatki idą na takie bzdury ...
Polacy mordujący piłami żydów no tak dobrze że jeszcze nie piła mechaniczna w sumie to taki chyba polski odpowiednik tej teksańskiej .. hahaha może to jakiś horror nam Pasikowski zaserwował :)