PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 156993
6,9 67 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

Może ktoś wyjaśnić kto w filmie stoi za zbrodnią na Kalinie granym przez Stuhra ?

ocenił(a) film na 7
zasek89

A ty mógłbyś się zachować na minimum kultury i jak zdradzasz finał, może byś napisał SPOILER chyba że to za ciężkie lub nie wiesz co to słowo znaczy!!!

ocenił(a) film na 9
rafib1975

cholera , rzeczywiście zapomniałem wspomnieć ,że to w zasadzie spoiler , ale jestem świeżo po seansie , więc to może przez te emocje :)

ocenił(a) film na 7
zasek89

Okej ja już widziałem tylko, zwróciłem uwagę z względu na innych.

ocenił(a) film na 8
zasek89

SPOILER
;)

Synowie Sudeckiego albo Malinowskiego, ale nie ma to wiekszego znaczenia, bo oni reprezentowali w zasadzie prawie cala wies. Byla ona gotowa popelnic zbrodnie, by ukryc inna...

ocenił(a) film na 4
per333

A robiłeś sondę pośród mieszkańców że mówisz to z taką pewnością?

ocenił(a) film na 4
zasek89

pewnie ci sami co stoją za samobójstwem Leppera i pilota JAKa ;)

ocenił(a) film na 4
noillusion

To PO i WSI ukatrupiły Stuhra? Nie no gruba afera:).

Obstawiałbym raczej że to kierowca tego auta co kilka razy nie stratował jednego z Kalinów - pewnie to był notoryczny pirat drogowy Geremek:).

ocenił(a) film na 4
tc1987

Ty uważaj bo podobno nasz "liberalny" rząd chce powołać nowe służby specjalne do pilnowania internautów (na serio).

ocenił(a) film na 10
noillusion

Badura z Kiepskich ten co wcześniej Stuhrowi z bańki walnął tak dziwnie patrzy spodełba spokojnie , on na pewno za tym stoi

ocenił(a) film na 4
noillusion

Nie zabiją każdego kto ma jakieś zdanie na temat Smoleńska.

Zresztą ten reżim prędzej niż później padnie więc twoje szyderstwa bardziej mnie śmieszą niż traktuję poważnie (serio).