PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 156993
6,9 67 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

super film

ocenił(a) film na 3

Swietny film jedyny minus to brak logicznego wątku z plytami... kto je im postawił chyba ze były to przodków tych pomordowanych. Do wszystkich idiotów którzy nie znaja
historii i są oburzeni... takie zdarzenia też miały miejsce za czasów wojny. Brawa dla pasikowskiego za odwage oraz że zrobił z tego luźną historie. Wszystko jednak w filmie jest
realistyczne. Daje 10/10

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
HRA

Dziwne, przecież to czesto spotykane zjawisko.

ocenił(a) film na 1
zweistein

Właściwie to masz waszmość rację, jakoś nie zwracałem na to wcześniej uwagi.

ocenił(a) film na 9
HRA

wystarczy wbić na INNE. takie coś codzienie ma miejsce

ocenił(a) film na 1
Expendable91

Już ty się nie wygłupiaj . Na INNE to jest fimwebowa śmietanka. Same internetowe gity.

ocenił(a) film na 3
HRA

Kolejny nacjonalistyczny pisowiec?

ocenił(a) film na 1
magik30

Świetna riposta. Wybitny z ciebie filozof chłopie. Bravissimo

ocenił(a) film na 1
magik30

JUŻ ,,nacjonalistyczny pisowiec". wy matoły macie coś tym. Każdy wg was to nacjonalista, antysemita itd., tylko dlatego że z ośmieli się z wami niezgadzać

ocenił(a) film na 4
magik30

Widać źe prawo Godwina w Polsce powinno polegać nie na rzuceniu od czapy o Adim tylko na argumencie "Ad Kaczyński/ad PiS". Jakież to typowe że jak ktoś nie ma żadnych argumentów w dyskusji gdziekolwiek na jakikolwiek temat to próbuje zarzucić od czapy coś o Kaczyńskim lub PiS-ie.

Chociaż - gdzie tu szukać argumentów jak autor wątku rzeczywiście jak się wczyta w słowa nazwał siebie idiotą:).

ocenił(a) film na 3
tc1987

Gdzie siebie nazwalem idiota? Masz problem z rozumieniem czytania? Nazwalem idiotami wszystkich ktorzy w innych tematach uwazaja film za gniot i antypolski bo pokazuje malo wygodny wycinek historii jaka miala gdzies tam miejsce

użytkownik usunięty
HRA

10/10

ocenił(a) film na 2
magik30

Pojawiam się i znikam
Taka rola magika
przy tym trwam i jestem gdzie HASBARA rozkwita
na tym punkcie mam bzika
tu nic nie da polemika
antypolonizm u mnie to rozrywka
idiotyzm mnie przenika