Swietny film jedyny minus to brak logicznego wątku z plytami... kto je im postawił chyba ze były to przodków tych pomordowanych. Do wszystkich idiotów którzy nie znaja
historii i są oburzeni... takie zdarzenia też miały miejsce za czasów wojny. Brawa dla pasikowskiego za odwage oraz że zrobił z tego luźną historie. Wszystko jednak w filmie jest
realistyczne. Daje 10/10
Już ty się nie wygłupiaj . Na INNE to jest fimwebowa śmietanka. Same internetowe gity.
JUŻ ,,nacjonalistyczny pisowiec". wy matoły macie coś tym. Każdy wg was to nacjonalista, antysemita itd., tylko dlatego że z ośmieli się z wami niezgadzać
Widać źe prawo Godwina w Polsce powinno polegać nie na rzuceniu od czapy o Adim tylko na argumencie "Ad Kaczyński/ad PiS". Jakież to typowe że jak ktoś nie ma żadnych argumentów w dyskusji gdziekolwiek na jakikolwiek temat to próbuje zarzucić od czapy coś o Kaczyńskim lub PiS-ie.
Chociaż - gdzie tu szukać argumentów jak autor wątku rzeczywiście jak się wczyta w słowa nazwał siebie idiotą:).
Gdzie siebie nazwalem idiota? Masz problem z rozumieniem czytania? Nazwalem idiotami wszystkich ktorzy w innych tematach uwazaja film za gniot i antypolski bo pokazuje malo wygodny wycinek historii jaka miala gdzies tam miejsce
Pojawiam się i znikam
Taka rola magika
przy tym trwam i jestem gdzie HASBARA rozkwita
na tym punkcie mam bzika
tu nic nie da polemika
antypolonizm u mnie to rozrywka
idiotyzm mnie przenika