PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92032}

Pokarm bogów: Powrót koszmaru

Food of the Gods II
1989
4,9 273  oceny
4,9 10 1 273
6,0 2 krytyków
Pokarm bogów: Powrót koszmaru
powrót do forum filmu Pokarm bogów: Powrót koszmaru
ocenił(a) film na 8
aproxx

Najlepiej pytać w wypożyczalniach, które działają od wielu lat, w każdym mieście się jakaś znajdzie... na ebay jest tania wersja, niestety z niemieckim dubbingiem, brytyjska natomiast kosztuje już ponad 150zł, także jeśli cena nie gra roli to lepiej nabyć zanim kaseta stanie się historią, sam nabyłem tak trylogię evil dead, limitowaną wersję vhs za śmieszną cenę 30zł łącznie z przesyłką, której nigdy nie odsprzedam, także polecam zakupy na ebay, warto też sprawdzić amazon.

ocenił(a) film na 9
G_R_Z_3_C_II_U

Siemka dzieki ale tez juz to mam w oryginale na vhs po polsku [ fajna okladka] . Mowisz, ze znasz jeszcze jakies wypozyczalnie, ktore jeszcze prosperuja ? Zalatwilbys jakies numery telefonu do nich ? Oczywiscie nic za darmo, dogadamy sie ... Ja ogolnie zbieram wszystko co na kasetach, stare i zwie sie horrorem ...

ps. co do Amazon czy Ebay to zbieram akurat tylko polskie wydania, sam mieszkam w Irlandii wiec moglbym miec te wszystkie filmy za psi grosz, a nawet 3x wiecej bo jak wiadomo to tylko nasmiastka tego wszystkiego u nas wyszla ...

Pozdro