Pokot

2017
6,2 74 tys. ocen
6,2 10 1 73603
5,6 53 krytyków
Pokot
powrót do forum filmu Pokot

Cała prawda

ocenił(a) film na 1

Obrońcy zwierzat - Ci ktorzy jedza codziennie mięso, ci którzy w zyciu nie widzieli zwierzyny leśnej, głównie ci ktorzy siedza w miastach żrą, a nic nie produkują -poza CO2. Ci ktorzy pałają nienawiścią do ludzi prawych. Hańba - hipokryci i lewacy !

Czokstar

Hipokryzją jest wywalanie na pola, łąki i do lasów ton ziemniaków, buraków i innego jedzenia a potem biadolenie, że "zwierzątek jest za dużo"
Hipokryzją jest dokarmianie i strzelanie przy nęciskach.
Hipokryzją i obłudą jest twierdzenie, ze wilk i ryś "niszczą" zwierzynę łowną i że koła łowieckie powinny dostawać odszkodowania za obecność tych drapieżników w obwodzie łowieckim.
Hipokryzją jest nienawiść do drapieżników, z ptakami drapieżnymi na czele.
Hipokryzją jest chęć walenia do słonki, grzywacza, bażanta, zająca, głuszca czy cietrzewia oraz wyjazd za granicę aby strzelać do wilka, niedźwiedzia czy też lwa.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
Czokstar

Tak z ciekawości napisz ze 4 zdanie o stronie technicznej filmu skoro dałeś mu 1. Chyba go oglądałeś.

ocenił(a) film na 10
Czokstar

A skąd wiesz, że "codziennie jedzą mięso"?? Zaglądasz komuś do lodówki? Ja prawie 30 lat nie jem, ale na czole tego nie mam napisane.

Czokstar

Czy ja muszę oddychać tym samym powietrzem co ty?

Czokstar

Jestem tego samego zdania

ocenił(a) film na 8
jp2

Proszę podać jasne i sensowne argumenty przeczący temu, iż film jest dobry. W swej wypowiedzi proszę pomiń głupoty typu "Film to ekoterrorystyczna lewackożydowskounijnofeministycznokodowska propaganda"

PanSmith

Ten film to ekoterrorystyczna lewackożydowskounijnofeministycznokodowska propaganda.