PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=775672}
4,5 11 tys. ocen
4,5 10 1 11117
2,1 11 krytyków
PolandJa
powrót do forum filmu PolandJa

Co jak co , ale moim zdaniem na tych zdjęciach to Chabior nieco zaelegancki jak na kolszarda, nie uważacie ? Dobrze skrojona marynarka , dopasowane dżinsy , gdzie niegdzie jakas mała plamka i trzebaby było się mocno przyjrzeć, żeby to dostrzec , bo najbardziej, widoczne, jest to , że wszystko jest doskonale na niego skrojone i ładnie leży. Film zapowiada się dobrze , ale czy w dzisiejszym świecie tak właśnie wyglądają bezdomni ?

ocenił(a) film na 8
mateush87bpa

Chabior nie gra kloszarda tylko anioła stróża w przebraniu kloszarda.

lobo621

"Ania nie je kanapki, to kanapka jest jedzona, przez Anię ".... ( Sposób w jaki mi odpisałaś/eś)
Doskonale wiem kogo on gra , ale nie o tym był mój post , tylko o tym jak i w czym go gra, a jeśli nie zrozumiałaś/eś i na siłę chcesz się poczepiać to weź pod uwagę jeszcze błędy, po pewnie jakieś zrobiłem :).
Już mniejsza o to , czy to bezdomny czy anioł przebrany za bezdomnego, ale czy anioł jakby się przebrał dla niepoznaki , to zrobiłby to tak nieudolnie ?A może ten anioł przebrał się za hipstera ? :)

ocenił(a) film na 8
mateush87bpa

Chłopie, rozpisałeś się jakbym Ci stanął na odcisk i koniecznie musisz się zrewanżować. A to po prostu tyle, że nie widzę u Ciebie oceny tego filmu więc podejrzewałem(am), że go nie widziałeś i nie możesz wiedzieć kogo gra CHabior więc chciałem zwrócić Twoją uwagę na pewien istotny szczegół. Tyle, to wszystko co wynika z mego wpisu. Wyluzuj i nie szukaj wszędzie ataku na swoją osobę.

lobo621

Spoko nie szukam , ale tak to odczulem bo sam wiesz jak jest, pelno tu gimbazy, która się czepia, ale w porządku.
Czytalem recenzje , opis , takze wiem mniej wiecej o co chodzi z Chabiorem i tym aniołem.
Zacząłem gdzieś kiedyś i nie obejrzałem do końca bo coś mi wypadło, ale pewnie wrócę do niego. A temat dodałem kiedy film byl jeszcze grany w kinach. Po obejrzeniu zwiastunu wtedy stwierdziłem, że bardzo elegancki ten kloszard bo tak w rzeczywistości jest.

ocenił(a) film na 8
mateush87bpa

Gimbaza, o ile w ogóle oglądała ten film, to nadal myśli, że Chabior grał menela. U nich nie ma żadnej refleksji.